Balıkesir'in Bandırma ilçesinde otluk arazi ve çöp alanda çıkan yangın, itfaiye, orman ve ilçe hizmetleri ekiplerinin ortak müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Balıkesir'in Bandırma ilçesi Yenimahalle Ayyıldız Mahallesi'nde otluk arazi ve çöp alanda çıkan yangına ekipler müdahale etti. Yangın ihbarı üzerine bölgeye 4 araç ve 12 personel sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, otluk alanda çıkan yangının rüzgarın etkisiyle yayıldığını belirledi.
Söndürme çalışmalarına itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bandırma Orman İşletme Müdürlüğünden 3 arazözü ile 1 ilçe hizmetleri su ikmal aracı da destek verdi. Ekiplerin ortak çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangının ardından bölgede soğutma çalışmaları tamamlandı.
Spor
Ekonomi
Güncel
Astroloji
Magazin
Güncel
Bandırma'da otluk ve çöp alanında yangın kontrol altına alındı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde otluk arazi ve çöp alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangına 4 araç ve 12 personel ile müdahale edilerek, bölgedeki soğutma çalışmaları tamamlandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler
Annesiyle Tartıştı, Havaya Ateş Açtı: Balkondaki Kadın Yaralandı
Tera TP2 fon sahipleri paralarını ne zaman alacak? SPK ödeme sürecini açıkladı
Gelinim Mutfakta 18 Eylül 2026: Bilezikleri Kim Kazandı, Kim Elendi? Puan Durumu
Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga: Aras Bulut İynemli, Sefo, Melis İşiten dahil 18 gözaltı
18 Eylül On Numara sonuçları açıklandı! İşte kazandıran 22 sayı
Ağrı'da Barış İçin Uçurtma Şenliği: Gökyüzü Çocuklara Kalsın





