Amasya'da meydana gelen kazada, Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde seyir halindeki 05 ABC 542 plakalı kamyonet, yaya geçidinde yayaya yol vermek amacıyla durdu. Ancak, arkadan gelen 01 GH 790 plakalı otomobil, durmakta olan kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmında hasar oluştu.
Yaralı Yolcu Hastaneye Kaldırıldı
Kaza sonrasında otomobilde bulunan yolculardan biri olan Hacer Y., çarpmanın etkisiyle hafif yaralandı. Olay yerine ulaşan acil sağlık ekipleri, yaralı kadına müdahale ederek hastaneye kaldırdı. Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.
Bu tür kazalar, yaya geçitlerinde sürücülerin dikkatli olmaları ve yayalara öncelik vermeleri gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Amasya'daki bu kaza, yayaların güvenliğinin ne denli önemli olduğunu hatırlatıyor.





