Bandırma'da Uyuşturucu ile Mücadele
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 1 Ocak-20 Ağustos 2026 tarihleri arasında önemli bir başarıya imza attı. Yapılan denetim ve operasyonlarla birlikte toplamda 21 kilogramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ele Geçirilen Uyuşturucular
Edinilen bilgilere göre, operasyonlarda 11 kilo 447 gram skank, 8 kilo 780 gram esrar, 1 kilo 393 gram metamfetamin, 458 gram bonzai, 72 gram kokain ve 1 gram eroin ele geçirildi. Ayrıca, 12 bin 475 adet sentetik hap, 1 bin 156 adet ecstasy ve 60 kök Hint keneviri de bulundu.
Aranan Şahısların Yakalanması
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2026 yılı içerisinde adli makamlarca aranan şahısların yakalanması için de çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda, çeşitli suçlardan aranan toplam 234 şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında hırsızlık suçundan 29, yağma suçundan 2, kasten öldürme suçundan 5, cinsel suçlardan 4, terör suçlarından 6 ve narkotik suçlarından 13 kişi yer aldı.
Devam Eden Mücadele
Emniyet ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki uygulama ve denetimlere devam edileceği belirtildi.





