Anadolu Üniversitesi’nde Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleşti
Anadolu Üniversitesi Kalite Komisyonu, yılsonu toplantısını İletişim Bilimleri Fakültesi’nde bulunan Şener Şen Kültür Salonu’nda düzenledi.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, toplantıda üniversitenin kalite güvencesi sisteminin oluşturulmasında önemli rol oynayan Kalite Komisyonu üyelerine emekleri dolayısıyla minnettar olduğunu belirtti. Toplantıda, Prof. Dr. Deniz Taşcı, komisyon üyelerinin yürüttükleri projelerdeki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.
Hedefler ve Başarılar
Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Taşcı, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada şu noktaları vurguladı: “2024 Yılı için BİDR Geri Bildirim Raporu tamamlandı ve bu rapor komisyon üyeleriyle paylaşıldı. Program İzleme ve İyileştirme Komisyonu çalışmaları, başarılı bir şekilde yürütüldü. Kalite sekmesinin üniversite birimlerinin web sayfalarında güncellenmesi için gerekli destek sağlandı. Araştırma yönetimiyle ilgili kapsamlı raporlar hazırlandı ve öğrenci geri bildirim süreçleri titizlikle incelendi. Ayrıca, Üniversite Danışma Kurulu anketinin hazırlanması ve dağıtılmasında aktif katkılar sağlandı. İdari Kalite Komisyonu çalışmaları kapsamında destek faaliyetleri de sürdürüldü. Akademik birimlerden PUKÖ İzleme Formları toplandı. Son olarak, uluslararasılaşma konusuna da dikkat çekmek isterim. Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) ile daha önce gerçekleştirdiğimiz toplantının sonuçlarını derleyerek rapor haline getirdik.”
Toplantıya Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Erdemir’in yanı sıra Rektör Danışmanı ve İletişim Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Barış Kılınç ile Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Taşcı ve Kalite Komisyonu üyeleri katıldı.