Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aliağa’da yılın ilk meclisi toplandı

    ALİAĞA BELEDİYESİNİN OCAK AYINDAKİ MECLİS TOPLANTISI, BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR YÖNETİMİNDE YAPILDI. YILIN İLK TOPLANTISINDA BAŞKAN ACAR, 2025 YILINA İLİŞKİN İYİ DİLEKLERİNİ PAYLAŞTI.

    ALİAĞA BELEDİYESİNİN OCAK AYINDAKİ MECLİS TOPLANTISI, BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR

    Aliağa Belediyesinin ocak ayındaki ilk meclis toplantısı gerçekleştirilirken, toplantıda denetim komisyonu üye seçimi de yapıldı. Yine meclis toplantılarının; sesli, görüntülü kaydedilmesi, canlı yayınlanması hususlarını içeren maddeler oy birliği ile kabul edildi.

    Aliağa Belediyesinin ocak ayındaki meclis toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde yapıldı. Yılın ilk toplantısında Başkan Acar, 2025 yılına ilişkin iyi dileklerini paylaştı. Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında denetim komisyonu üye sayısı, üyelerin seçilmesi, dışarıdan görevlendirilecek kişi ve gün sayısı kararlaştırıldı. Denetim komisyonunun 5 üyeden oluşması oy birliği ile kabul edildi. Yine belediye meclis toplantılarının her ayın ilk salı günü, saat 18.00’de belediye meclis salonunda yapılması ve meclis toplantılarının; sesli, görüntülü kaydedilmesi, canlı yayınlanması hususlarını içeren maddeler oy birliği ile kabul edildi.