Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ağrı’nın Eleşkirt İlçesinde Büyük Sünnet Şöleni Düzenlendi

    Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde Ramazan Yakut’un düzenlediği sünnet şölenine Vali Mustafa Koç, Başsavcı Adem Çalış ve AK Parti İl Başkanı İlhami Yıldız gibi önemli isimler katıldı. Törende bayrak takdimi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Program, tavuklu pilav ve ayran ikramıyla son buldu.

    Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Ramazan Yakut'un düzenlediği sünnet şölenine Vali Mustafa

    Ağrı’nın Eleşkirt İlçesinde Coşku Dolu Sünnet Şöleni Düzenlendi

    Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde geleneksel sünnet şöleni gerçekleştirildi.

    Etkinlik, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut’un öncülüğünde, Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, AK Parti İl Başkanı İlhami Yıldız ve İl Sağlık Müdürü Esra Beşer’in katılımıyla yapıldı.

    Şölene Büyük İlgi ve Destek

    Şölen, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Folklor ekibinin gösterileriyle devam eden etkinlikte, ekip gösteri sonunda Ağrı Valisi Mustafa Koç’a ay yıldızlı bayrağı takdim etti. Vali Koç, bayrağın daima dalgalanması gerektiğini belirterek, gençlere önemli görevler düştüğünü vurguladı.

    Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki sünnet şöleninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Yakut, bu organizasyon ile AK Parti’nin hizmet anlayışını ve sosyal belediyeciliğin farkındalığını sergilediklerini ifade etti. “Bu tür etkinlikler bizi daha da mutlu ediyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

    Vali Koç’un Eleşkirt’e Olan Sevgisi

    Ağrı Valisi Mustafa Koç, geçmişteki kaymakamlık döneminde Eleşkirt’te doğduğunu hatırlatarak, “Eleşkirt’i çok seviyorum; halkı da bana büyük destek verdi,” dedi ve ilçedeki yapılan her hizmetten memnuniyet duyduğunu belirtti.

    Etkinlikte ayrıca, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Ağrı Valisi Koç’a şehrin anahtarı ile fahri hemşehrilik beratını sundu. Tören, sünnet olacak çocukların protokol heyetiyle birlikte fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

    Eleşkirt’teki sünnet şölenine yerel protokolün yanı sıra, Tabur Komutanı Binbaşı Özgür Özden, Jandarma Bölük Komutanı Mehmet Kütük, Eleşkirt Emniyet Amiri Çağıl Güneş, ilçe halkı ve sünnet olacak çocukların aileleri katılım gösterdi. Katılımcılara etkinlik sırasında tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı