### Tekirdağ Gençlik Merkezi’nden Orman İşçilerine Teşekkür Mektupları
Tekirdağ’daki Gençlik Merkezi öğrencileri, orman yangınlarıyla mücadele eden orman işçilerine minnet duygusunu ifade etmek amacıyla içten mektuplar kaleme aldı.
### Orman Ekiplerini Ziyaret Ettiler
Süleymanpaşa ilçesinin Kumbağ Mahallesi’nde yer alan orman ekiplerini ziyaret eden öğrenciler, kendileri için çok önemli olan bu görevlilere yazdıkları mektupları heyecanla bizzat okuyup teslim etti. Yangına karşı gösterdikleri özveri ve çaba için minnettarlıklarını dile getirdiler.
### Duygusal Bir Kahvaltı
Etkinlik kapsamında öğrenciler, orman işçileriyle birlikte kahvaltı yaparak keyifli anlar paylaştı. Yazdıkları mektuplarla hem duygusal anlar yaşattılar hem de bu kahvaltıda dayanışmanın önemini vurguladılar. Öğrencilerden Aybüke Hüma Canik, duygu dolu bir üslupla, “Sizler olmasaydınız birçok hayvan için evsiz kalmak kaçınılmaz olurdu. Doğanın sesi belki de kaybolmuş olabilirdi. Gösterdiğiniz fedakarlık bizlere umut sunuyor. Lütfen kendinize dikkat edin, biz her zaman yanınızdayız” diyerek hislerini ifade etti.
### Mücadelelerinin Kıymeti Vurgulandı
Aybüke’nin ardından söz alan Emine Nur Çömlek, orman işçilerinin hayatlarını tehlikeye atarak yürüttükleri mücadelenin son derece değerli olduğunu belirtti. Bu vesileyle, öğrencilerin işçilere olan saygı ve teşekkürleri bir kez daha gözler önüne serildi.
### Mektuplar Teslim Edildi
Etkinliğin son bölümünde öğrenciler, yazdıkları mektupları orman personeline teslim etti. İşçiler, gençlere teşekkürlerini sunarak merak edilen soruları yanıtlayarak, önemli bir etkileşimde bulundular.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
BAŞAKŞEHİR, UEFA KONFERANS LİGİ 3. ELEME TURU İLK MAÇINDA YARIN NORVEÇ EKİBİ VİKİNG İLE DEPLASMANDA KARŞI KARŞIYA GELECEK. TURUNCU-LACİVERTLİLER, SÖZ KONUSU MAÇLA BİRLİKTE AVRUPA KUPALARINDA 65. MAÇINI OYNAYACAK.