Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muş’ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Hayat Boyu Öğrenme Planlama Toplantısı Yapıldı

    Muş’ta, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için “İl Hayat Boyu Öğrenme Planlama Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa, önceki yılın değerlendirilmesi ve yeni dönemdeki yenilikler hakkında bilgi verdi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay ve diğer yetkililer de katıldı.

    Muş'ta, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için "İl Hayat Boyu Öğrenme Planlama

    Muş’ta 2024-2025 Eğitim Dönemi Toplantısı Düzenlendi

    Muş’ta, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı çerçevesinde “İl Hayat Boyu Öğrenme Planlama Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.

    Toplantının Başlangıcı

    Öğretmenevi konferans salonunda icra edilen bu önemli toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda ilk olarak açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa yaptı. Alpboğa, bir önceki yılın çalışmalarını değerlendireceklerini ve mevcut eksikliklerin giderilmesinin yanı sıra yeni eğitim-öğretim yılına daha verimli bir başlangıç yapmayı hedefleyeceklerini belirtti.

    Yeni Dönem Beklentileri

    Yeni eğitim dönemine dair görüşlerini aktaran Alpboğa, “İki yıl önce yeni modül sistemine geçiş yaptık. Başlangıçta sistemle ilgili bazı zorluklar yaşandı. Kursiyerlerin ve öğrencilerin yeni sisteme uyum aşamasında zorluklar söz konusuydu. Ancak geçtiğimiz yıl bu sorunların büyük bir kısmını aştık. Artık sistemin oturduğuna inanıyorum. Bu sene daha profesyonel bir eğitim süreci geçireceğimize inanıyorum. Daha fazla usta öğretici ve öğrenci ile başarılı bir yıl geçirmeyi umuyorum.” ifadelerini kullandı.

    Katılımcılar

    Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Oran, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naim Asan, okul müdürleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı