Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sancaktepe’de Asansör Yangınında Anne ve Çocuğu Kurtarıldı, İki İtfaiye Eri Hastaneye Sevk Edildi

    Sancaktepe’de bir binanın asansöründeki yangında anne ve çocuğu mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan ikili, dumandan etkilenen 2 itfaiye eriyle birlikte hastaneye kaldırıldı. Yangının nedeni araştırılıyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Sancaktepe’de Asansörde Yangın: Anne ve Çocuğu Mahsur Kaldı

    Sancaktepe’de, 4 katlı bir binanın asansöründe meydana gelen yangın, anne ve çocuğunun mahsur kalmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri, anne ve çocuğu kurtarırken, olay sırasında dumandan etkilenen 2 itfaiye eri de hastaneye kaldırıldı. Diğer bina sakinleri ise güvenli bir şekilde tahliye edildi.

    Olayın Seyri ve Müdahale

    Yangın, saat 12.30 civarında Fatih Mahallesi Osmanlı Sokak’taki bir apartmanda ortaya çıktı. Bilgilere göre, anne ve çocuğu asansörde kalırken, elektrik panosunda çıkan yangın nedeniyle içeride mahsur kalmışlardı. Bina sakinleri, alevlerin neden olduğu yoğun dumanı fark ederek durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

    Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir müdahale ile anne ve çocuğu kurtarmayı başardı. Ancak bu esnada, 2 itfaiye eri de dumandan etkilenerek sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildi.

    Yangının Kontrolü ve Soruşturma

    Yangın kontrol altına alınırken, binanın diğer sakinleri de merdiven aracıyla tahliye edildi. Yangının nedeni üzerine başlatılan incelemede, olayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Yangın anından etkilenen herkesin durumu ise ciddiyetle takip edilmektedir.