Zonguldak’ta GSB Spor ve Engelsiz Spor Okulları Faaliyete Geçti

Zonguldak’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları törenle açıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Hacı, 25 branşta hizmet vereceklerini ve sporun birleştirici gücünü vurguladı.

Zonguldak’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Spor Okulları ve Engelsiz

Zonguldak’ta Spor Okulları Faaliyete Geçti

Zonguldak, yeni spor projelerine ev sahipliği yapmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından hayata geçirilen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, düzenlenen açılış töreniyle resmen hizmet vermeye başladı. Kozlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bu özel etkinlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Hacı, şehrin spor alanındaki gelişimi için önemli mesajlar verdi.

25 Branşta Spor Eğitimine Hazırız

Açılışta konuşan Halil Hacı, 25 farklı branşta spor eğitimi verdiklerini belirterek, kentteki gençlerin ve çocukların spor yapma imkânlarını artırdıklarını ifade etti. Zonguldak’ta sporun yaygınlaştırılması için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Hacı, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, 7 gün 24 saat boyunca tüm ekibimizle birlikte şehrimizin yanındayız. Bizlere emanet edilen bu kıymetli şehre hizmet etmek, bizim için büyük bir gurur kaynağı” diye konuştu.

Sporun Birleştirici Gücü

Hacı, bakanlığın hedeflerinin sadece sporun yaygınlaştırılması değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğuna dikkat çekti. “Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve çocuklarımızla gençlerimizin her zaman yanında olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarımızın, şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu gelişmelerle birlikte, Zonguldak’taki spor alanında yeni bir dönemin kapıları aralanmış oldu.