KOÇ BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU
 

23 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 23 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Bugün biraz keyfiniz yok gibi. Hayatı doyasıya yaşamak istiyorsunuz fakat istekleriniz nadiren gelişiyor.Kafanızda kurduğunuz bir plan var. Bunu gerçekleştirmek için erken olduğunu düşünüyorsunuz.Hayata dair güzel planlar içerisindesiniz ve gerçekleştireceksiniz. İş hayatınızda güzel kazançlar eldeedeceğiniz bir gün. Ses etmezseniz daha da güzel şeyler olacak. Aşk hayatınızda pek olumlu şeylergörmüyorum çünkü aşka pek sıcak bakmıyorsunuz bu aralar. Bazı şeyleri kafanıza takmaya gelmiyor.Kendinizi yormaktan sakının ilerisi için pek de iyi şeyler olmayabilir, sağlığınıza dikkat edin. Önemli birolay var fakat siz bu olayı pek de kalâ almıyorsunuz, aman ne olursa olsun diyorsunuz. Bence böyledemeyin tekrar olayı gözden geçirin. Şöyle deniz havası alacağınız bir yere gideceksiniz size çok iyigelecek.

BOĞA BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU
 

Bazı durumlarda bazı olaylara agresif yaklaşabilirsiniz. Bu da sizin canınızı sıkabilir. Sıkılacak konularüzerinde pek durmayı sevmiyor, bir an önce işe koyulmak istiyorsunuz. Hayatı doyasıya yaşayacağınbir günde birinin hayatınızı mahvedeceği için bütün moraliniz altüst olabilir. Çevrendeki insanlaratahammülünüz yok. Aralarında sizi sevmeyenler olabilir ancak kafanıza takmayan birisiniz. Geçmişteyaşadığınız bazı olaylar gündeme çıkabilir. İş hayatınızda önemli gelişmeler gözüküyor daha iyi yerleregelebilmek için biraz daha çaba sarf edeceksiniz. Çok az da yorulacaksınız ama bu çabanın sonucundagüzel mertebelere ulaşacaksınız. Size biri sürpriz yapacak fakat bunu kestirmeyeceksiniz. Sonucundaçok iyi şeyler olacak hayırlısı diyelim. Kafanıza takılan bir olay var bunu düzeltmek için elinizden geleniardına koymayacaksınız. Çaba göstermek için güzel bir gün.


 

İKİZLER BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Bazen canınızı sıkan insanlar oluyor ve onlara hiç tahammül edemiyorsunuz. Hiç canınızı sıkmayın buinsanlar hayatınızda olmayacak. Bu yüzden kendi yaşantınıza bakmalısınız. Hayatı bazen akışınabırakmak gerekiyor bu aralar kendinize biraz zaman ayırmanız lazım kafanız oldukça yoğun. Çoksevdiğiniz biri var fakat bazen uğraşıyor, biraz kötü davranıyor olabilirsiniz bu aralar. Daha dikkatetmeli, uyarıldığınız konularda kendinizi gözden geçirmelisiniz. Arkadaş çevrenize dikkat edinarkanızdan konuşan dostlarınız var.Dert edilecek bir durum yok eğer rahatsız oluyorsanız gidip yüzüne konuşacaksınız. İş yaşantınızda olumlu gelişmeler görünüyor ve gelecek olan fırsatları iyi değerlendirin çünkü ileride karşınıza çıkacak. Aşk hayatınız bu aralar biraz dalgalı fakat normal yaşantınızı etkileyecek derecede değil. Bugün gayet formunuzdasınız, maşallah.

YENGEÇ BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU

 

Bu aralar her zaman olduğu gibi oldukça duygusalsınız. Olmayacak şeyleri düşünüp kendinizi boşayoruyorsunuz. Kardeşinizle bu aralar çok iyi anlaşacağınız ve birbirinize gidip gelmeler söz konusuolabilir. Eşinizin size ufak bir sürprizi  olacak. Küçük bir seyahat veya ufak bir öpücük bile olabilir sizbuna çok sevineceksiniz. Baş ağrılarınız yavaşça geçmek üzere. Çünkü kendinizi daha önemseroldunuz ve bu yüzden de sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Sıkıntılarınızı kafanızdan atacak rahatakavuşacaksınız. Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir. Canınızı sıkan konular olacak bazıdedikodular çıkabilir fakat kendinizi önemseyiniz. Bu arada hayatınızda pek değişiklikyapmayacaksınız hayatı oldukça açık yaşayacaksınız. Özel yaşantınızda bir kısım değişiklikler olabilir. İşhayatınız oldukça olumlu yönde ilerliyor, ileriye yönelik güzel planlar yapacaksınız.


 

ASLAN BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Bu aralar oldukça samimi olacağınız bir gün hayata karşı bakış açınız oldukça genişleyecek birdurumda. Canınızı sıkan bazı konulara göğüs görebilir, her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Aşk Hayatınızda oldukça inişli çıkışlı bir dönem. Bazen bir sevgiliniz olsun İstiyor bazen de istemiyor gibisiniz kısacası ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Bu yüzden de yanlış yerlere yöneleceksiniz. Ev Yaşantınızda bazı anlaşmazlıklar olabilir, bu anlaşmazlıklar canınızı çok sıkacak kafanıza takmayın çünkü sıkıntıların geçeceği bir dönem. Aşk hayatınızda oldukça inişli çıkışlı bir dönemdesiniz fakat karşınıza çıkacak biri var bu çıkacak olan kişi size çok iyi gelecek. Yorucu olan bu sürecinizde başarılarınız ve başarısızlıklarınız kafa kafaya gelecek ve sonucundan pek memnun kalamayabilirsiniz.İş hayatınızda olumsuz günler görünüyor Fakat bu olumsuz yönleri düzelteceğiniz ve patronunuzun gözüne gireceğiniz bir gün.


 

BAŞAK BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU


Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir zaman. Sıkıntılarınız ile baş başa kalabilir ve onlara çözümler bulabilirsiniz. Kendinizi bugün yorgun hissediyorsunuz ve biraz rahatsız gibi. Bahar yorgunluğu olsagerek biraz daha dikkat ederseniz bunu çabuk atlatırsınız. Gözleriniz bu aralar oldukça yaşlanacak.Endişe etmeyin, bu yaşlanma uykusuzluktan esnerken olsa gerek. Hayatınızda olumlu gelişmeler görünüyor. Daha iyi yerlere gelecek, yeni tecrübeler edineceksiniz ve yeni iş arkadaşlarınızla gitmediğiniz seyahatlere çıkacaksınız. Çevrenizde olan olaylara el atacak, yardımseverlik duygunuz kabaracak. Yardımınız dokunacak fakat içlerinden birisi bu yardım istemeyecek ve sizinle münakaşaya girecek, dikkat etmekte fayda var. Geleceğinizi daha parlak daha güzel yapmak için birçok uğraşlar içerisindesiniz fakat bu çabalarınızın boşa çıkmayacağını bilmelisiniz. Aşk hayatınızda kendinizi önplanda tutma çabasındasınız. Yanlış yaptığınızı kısa bir zaman sonra anlayacaksınız. Aile ilişkilerinde bazı kopuklukları olabilir. Bu aralar üzüntüleriniz aşırı kilo alımına neden olabilir dikkat etmeniz gerekiyor, sağlıklı günler dilerim.


 

TERAZİ BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyin bir anda üstümüze geleceği bugünlerde beklenmedik bir yardım eli size destek olacak. İş hayatınız oldukça yoğun bir süreçten geçiyor. İş Arkadaşlarınızla güzel ve keyifli vakit planları kurarken, planlarınız suya düşebilir. Sıkıntılarınızı Üzerinizden atıp kendinize zaman ayıracağınız bir gün. Şans bugün sizden yana. Şansınızı olumlu bir şekilde değerlendirmeniz halinde iş hayatınız ve aşk hayatınızda olumlu süreçler gerçekleşecek. İlgi Duyduğunuz kişiye karşı biraz daha nazik davranmalısınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir, kafanızı pek yormamanız gerekiyor çünkü bu sağlığınızı etkileyebilir.


 

AKREP BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Sevgilinizle keyifli bir sahil turu yapabilirsiniz. Sevgiliniz yok ise sahilde karşılaşacağınız bir kişiyle yakınlaşmalar gerçekleşebilir. Aşk bu aralar yüzünüze gülümsüyor fakat ufak tartışmalar olabilir tedbir almakta ısrarcı olun. Ufak geziler, ufak planlar düzenleyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda önemli gelişmeler olabilir ve bu gelişmeleri iyi değerlendirmelisiniz. Eğer size borçlu olan kişiler var ise enyakın zamanda borçlarını ödeyecek. Aile yaşantınızda güzel gelişmeler olacak, isteğiniz doğrultusunda planlar düzenlenecek. Kafanızda bitiremediğiniz bazı sorunlar var. Bu sorunlar yakında çözüme kavuşacak. Dostlarınızla yaşayacağınız ufak münakaşalar da haklı taraf siz olacaksınız. Önümüzdeki Süreçlerde iş hayatınızda uykusuz kalmanız olası ve ne yazık ki uykusuzluğunuza değecek bir sonuçlaneticelenemeyecek. Kendinize biraz daha değer vermeli, kendinizi sevmelisiniz. Aksi takdirde ciddi anlamda yorgun düşebilirsiniz.


 

YAY BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU
 

Heyecan dolu, enerjik bir güne zımba gibi uyanacaksınız. Düşüncelerden uzak, kötülüklerden arınmış bir şekilde hayatın heyecanına kapılacaksınız. Gün içerisinde sizinle uzaktan yakından hiçbir şekilde alakası olmayacak bir konu, olayın içerisine çekebilir ve kabak başınıza patlayabilir. Bu yüzden günün verdiği neşenin yanı sıra tedbirinizi de almayı unutmayın. Bir süredir sürdürdüğünüz çalışmalar olumlu sonuçlanması olası ve bunun sonucunda gelecekteki çalışmalarınızda motive olarak daha da başarılı bir şekilde ilerlemeniz mümkün. Zamanında yapmış olduğunuz ufak birikimlerin bu aralaryardımınıza koşacak ve maddi sıkıntı içerisine girmeyeceksiniz. Aşk hayatınız seyrini değiştirmeyecek,durumunuz neyse o yolda aynen devam edecek. Haddinden fazla samimi davranacak olan arkadaşlarınızı bir kez daha gözden geçirerek, analiz etmeniz gerekebilir.


 

OĞLAK BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sabırsız yapınızdan kaynaklı dur durak ilmeyen isteklerinize daha da yenileri eklenecek. Yeni İstekleriniz sizi maddi anlamda zorlayacak ve yakınlarınızdan bir miktar borç para isteme yoluna sürükleyecek. Gelecek konusunda hızlı ve hırslı bir şekilde atmış olduğunuz adımlarda tekin yolları tercih etmelisiniz. Yakın çevrenizin gözdesi olduğunuzdan dolayı iyi veya kötü gözle bakan her bireyin nazarı üstünüze sinebilir. Kalp ritimlerinizi doruklarda yaşatacak bir kişiyle karşılaşabilir, yeni teklifler alabilirsiniz. Bu alacağınız yeni teklifler ve ritim değişikliğine sebebiyet verecek kişi sadece aşk hayatına bağlı olmayıp iş hayatınızda da sizin heyecanlandırabilir. Evli bir yaşam sürdürüyorsanız eğer eşinizin size olan ilgisinin daha da arttığını hissedecek ve böylelikle evliliğiniz bir adım daha fazla bağlı bir süreç içerisine girmiş olacak. Sağlığınıza bu aralar fazlasıyla dikkat ediyorsunuz. Spor aktiviteleriniz ve uyguladığınız diyetler olumlu sonuçlar verecek. Tabi dikkati bozmadığınız sürece…



 

KOVA BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU


Bu aralara evinize biraz daha dönük bir yaşantı sürebilirsiniz. Bu dönük olma, gerek evinizle ilgilenmegerekse ailenize ilgi gösterme konusu olabilir. Günlük yaşantınızda göstermiş olduğunuz başarılar işhayatınıza da kaliteli bir şekilde yansıyacak ve böylelikle işinizde çok önemli rolleri üstlenme şansıbulacaksınız. İlgi duyduğunuz kişi karşısında çok şaşıracağınız bir sürprizle karşılaşacak ya dabeklentinizde boşa çıkararak sizin her türlü şaşırmanıza sebebiyet verebilir. Düşüncelerinizin iç içe girdiği ve sizi ciddi anlamda rahatsız ettiği bir güne adım atıyorsunuz. Hal ve hareketlerinize çekidüzen vermeli ; dışarıdan nasıl durduğunuz hakkında empati kurarak kendinize öz eleştiri yapmalısınız. İş hayatınızdaki başarılardan kaynaklı projeleriniz size olumlu sonuçlar verecek ve cebinizin biraz da olsa şişmesini sağlayacak. Üzüntüleri dert ederek sağlığınıza oynamasına izin vermemelisiniz.

BALIK BURCU 30 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Yoğun şekilde duygularınızla hareket edip, hassas davranacağınız zamanlar yola çıkmış, uygun adım size doğru hareket ediyorlar. Duygusallığınızı bu kez dışarı yansıtmamanızda fayda var. Çünkü duygusallığınızı zafiyet olarak belirleyecek olan kişi veya kişiler sizi can damarınızdan vurabilir ve üzüntüye sebebiyet olabilir. Yalnız kalmayı tercih edeceğiniz bu zamanlarda içinizde hissedeceğiniz daraltı hissiyatı sizi dışarı atacak. Güzel havanın verdiği mutluluk duygusu yeniden toparlanmasını ve işinizin başına dönmeniz gerektiğini hatırlatacak. İşleriniz konusunda biraz boşvermişlik var gibi. Bu boşvermişliği üzerinizden biran önce atmazsanız işiniz tehlikeye girebilir. İşlerinizin yolunda olduğunu hissetmeniz için orta şeker bir kahveyle ağzınızı tatlandırın ve yolunuza devam edin. Aşk hayatınızda işlerinizin yoğunluğundan dolayı hiç sırası olmadığını düşündüğünüz için oralı bile olmuyorsunuz.Kendinize zaman ayırmanız için doğru bir dönem.