Koc

29 Nisan - 05 Mayıs  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Koç Burcu: Pazartesi itibariyle maddi kazançlarınıza odaklanıyorsunuz. Birikim yapmak ve yatırımlarınız konusunda önünüzde sağlam bir 3 hafta var, iyi değerlendirin. Mars Neptün kavuşumu beklenmedik yerlerden darbe alacağınızı gösteriyor. Tanımadığınız insanlar tarafından çok çabuk kandırılabilirsiniz. Salı günüyle beraber 1,5 ay boyunca cesur olacaksınız, hızlı hareket edeceksiniz. Cuma Mars'ın Plüton’la olumlu açısı girişimler ve sağlıkla ilgili konularda güzel kapılar aralayabilir.

Boga

29 Nisan - 05 Mayıs  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Boğa Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle kendinize bakacak, sosyalleşmek isteyeceksiniz. Bu aralar kendinize olan güveniniz yüksek bu da karşı cinsin ilgisini çekecek. Hayatınızda biri yoksa 3 hafta boyunca aradığınız ilişkiyi bulabilirsiniz. Para ile ilgili konular, çalışma koşullarından yana şansınız yüksek. Çok sevdiğiniz arkadaşlarınız tarafından kandırılma ihtimali de kuvvetli. Cuma gününü iyi değerlendirin, geri plandan planladığınız bazı girişimleriniz tıkır tıkır işleyebilir ve size değişik kapılar aralayabilir.


Ikizler

29 Nisan - 05 Mayıs  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle ilişkilerde kendinizi geri plana çekiyorsunuz. 3 hafta boyunca yurt dışı bağlantılı işleriniz hareketleniyor. Pazartesi Mars’ın Neptün'le kavuşumuyla iş hayatınızda kalabalık yerlerde insanların enerjisinden etkilenebilir, aldanabilirsiniz. Perşembe Plüton'un geri hareketiyle seyahat, eğitim, yurt dışı, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda yavaşlama etkisi devreye girebilir. Cuma günü iş fırsatlarınız rahat bir nefes aldıracak, hazırlıklarınızı tamamlayın, az kaldı!

Yengec

29 Nisan - 05 Mayıs  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Yengeç Burcu: Pazartesi Venüs Boğa burcuna geçiyor arkadaşlarınızla bağlantılarınız hız kazanıyor. 3 hafta boyunca gelirleriniz artabilir. Pazartesi günü daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde yanıltıcı etkiler oluşabilir. 1,5 ay boyunca enerjinizi kariyerinize kaydırıyorsunuz. Güçlü ama sabırsız bir enerjiyle hareket edeceksiniz. Bu dönem kimseye borç vermeyin, kefil olmayın. Cuma Mars'ın Plüton’la olumlu açısıyla girişimlerinizde istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Aslan

29 Nisan - 05 Mayıs  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Aslan Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle kariyerinizde konuşulacaksınız. 3 hafta boyunca üstlerinizle bağlantılarınız kuvvetlenirken işinizde kendinizi güvene almak önemli olacak. Mars ve Neptün kavuşumu para alanlarınızda gerçekleşiyor. Maddi konularda dikkatli olun. Salı Mars Koç burcuna geçiyor. Enerjinizi seyahatler, eğitimle ilgili konular, ticari faaliyetler, hukuki meselelere kaydırıyorsunuz. Cuma günü uzak yerlerden gelecek haberler güzel planlar yapmanıza ve ortaklı işlerinizde önemli adımlar atmanızı sağlayabilir.



Basak

29 Nisan - 05 Mayıs  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Başak Burcu: Pazartesi Mars Neptün kavuşumu özel hayatınızda hayal kırıklıklarını, girişimlerinizde sorunları karşınıza getirebilir. Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle 3 hafta boyunca insanlarla bağlantılarınız kuvvetlenirken, hukuki davalar lehinize sonuçlanabilir. Salı günüyle beraber enerjinizi maddi konulara ayıracaksınız. Çarşamba Venüs'ün Plüton’la dik açısıyla iş yaptığınız insanlarla anlaşamayabilirsiniz. Cuma ise iş hayatınızda beklediğiniz güzel haberler karşınıza gelebilir.

Burçlar Nuray Sayari 11 Mayıs 2024 Vumartesi Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 11 Mayıs 2024 Vumartesi Günlük Burç Yorumları – Astroloji


Terazi

29 Nisan - 05 Mayıs  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Terazi Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle 3 hafta boyunca parasal konularda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ancak büyük yatırımlarınız varsa bir borcu başka bir borçla kapamayı düşünüyorsanız Çarşamba bunun için uygun olmayabilir. Salı Mars'ın Koç burcuna geçişiyle enerjinizi 1,5 ay boyunca özel hayatınızda harcayacaksınız. Perşembe Plüton’un geri hareketiyle aşk hayatınızda daha özgür hareket edeceksiniz. İkili ilişkiler ve çocuklarınızla olan bağlantılarınızda Cuma desteklisiniz.


Akrep

29 Nisan - 05 Mayıs  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Akrep Burcu: Pazartesi Venüs Boğa burcuna geçecek. 3 hafta boyunca beğenilecek, sevilecek ve seveceksiniz ancak Pazartesi Mars'ın Neptün’le kavuşumu özel hayatınızda dikkatli adım atmanız gerektiğini söylüyor. Yanıltıcı etkilerle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü itibariyle 1,5 ay boyunca enerjinizi çalışma koşullarınız gündelik hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda harcayacaksınız. Cuma günü ise iş ortamlarınızda halletmeniz gerekenler varsa bunlar için aradığınız gücü kendinizde bulacaksınız.

Yay

29 Nisan - 05 Mayıs  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Yay Burcu: Pazartesi günüyle beraber çalışma ortamlarınız hızlanıyor. Beraber çalışacağınız insanlardan yana şansınız yüksek. Mars'ın Neptün’le kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınıza dikkat çekiyor. Evde enerji düşük olabilir. Aynı zamanda sulardan kaynaklı sıkıntılara da dikkat edin. Salı Mars'ın Koç burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirecek. Çarşamba günü beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminize dikkat edin. Hafta sonu aşk hayatınızla ilgili müjdeli haberler karşınıza gelebilir.


Oglak

29 Nisan - 05 Mayıs  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Oğlak Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle aşka, keyfe, mutluluğa yelken açacaksınız. Şimdi kendinize vakit ayırmanın tam zamanı. Mars Neptün kavuşumu ile enerjiniz düşebilir. Yakın çevrenizden bir insanın davranışları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Çarşamba günü Venüs'ün Plüton’la bir dik açısı var. Hırslı davranabilirsiniz. Yatırım yapıyorsanız dikkatli olmaya çalışın. Cuma günü eviniz için yapmanız gereken işler varsa bu alanlarda gücünüzü ortaya koyabileceksiniz.


Kova

29 Nisan - 05 Mayıs  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Kova Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle evinizde huzuru mutluluğu bulacağınız bir döngü başlıyor. 3 hafta boyunca keyfinize diyecek olmayabilir. Emlak veya eşya alımı için de şans sizden yana. Dekorasyon, boya, badana, tadilat işlerinizi başlatabilirsiniz. Salı günüyle beraber yakın çevrenizle bağlantılarınız hızlanacak. Hırslı yapınız öne çıkabilir ama sabırsızlıktan uzak durun. Çarşamba Venüs'ün Plüton’la dik açısı aile hayatınızda inatlaşmaları karşınıza getiriyor. Cuma iletişim işleriniz, aktif olan her tür girişiminiz konusunda kendinizdeki güce inanamayacaksınız.



Balik

29 Nisan - 05 Mayıs  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

Balık Burcu: Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle 3 hafta boyunca iletişimsel işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Girişimcilikle ilgili işlerde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Pazartesi bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir, enfeksiyonel hastalıklara açık olabilirsiniz. Salı Mars'ın Koç burcuna geçişiyle 1,5 ay boyunca kazançlarınız hızlanacak. Çarşamba Venüs'ün Plüton’la dik açısı var. Yakın çevrenizle tedirgin edici bir enerji devreye girebilir. Cuma beklenmedik yerlerden gelen güzel haberler hafta sonuna güzel girmenizi sağlayacak.