22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

KOÇ BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Sevgili Koç,  bugün düzen, tertip günü. Sağlığınız, yeme düzeninizle ilgili yeni rutinler oluşturabilirsiniz. Yaşamınızda temizlik yapacak, size ağırlık yapan tüm duygu ve düşüncelerden arınacaksınız. Bugün dış görünüşünüzle etrafınızı etkileyeceksiniz. Partnerinizi size aşkla bakarken, daha sıcak, daha samimi göreceksiniz. Okul ile ilgili kaygılarınız var bunu kısa zaman düzene sokacaksınız. İş hayatınızda ortak çalışmalar yaptığınız için bazı anlaşmazlıklar olacak bu yüzden iş ortağınızı kontrol etmelisiniz. Harcamalarınıza daha dikkat etmelisiniz bu aralar borçlarınız daha ön planda. Kafanıza takılan bazı olaylar olacak bu olayları sorunsuz halledeceksiniz. Arkadaşlarınızla güzel vakitler geçireceksiniz, bu  aralar kendinizi dinlemenin tam zamanı kim ne derse desin aldırmayın siz kendiniz olduğunuz sürece kimse size dokunamayacak. Şansınızı iyi değerlendirin bu aralar şans sizden yana.

BOĞA BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Sevgili Boğa, bugün çocuklarınızın eğitim hayatı, duygusal gereksinimleri ile daha yakından ilgileceksiniz. Bekar olan boğalar aşk hayatıyla ilgili duygusal bir hesaplaşmaya girişebilirler. Kendinize değer veren insanları etrafınızda toplayıp, kötü hissettiren insanlardan uzaklaşacağınız bir gün olacak. Her şeye rağmen huzurlu hissedeceksiniz. Partnerinizle ilgili bazı ufak yanlış anlaşılmalar olabilir fakat unutmayın ki bu tartışmaların sizi kötüyerlere getireceğini.

 Davranışlarınız da ufak sorunlar olabilir bunu düzeltmek sizin elinizde.Gerginliğimizi üzerinizden atacağınız bir gün şöyle rahatça kanepeye uzanıp kafanızı dinleyeceksiniz veya pikniğe gidip semaverde çayımız bir yandan da yeşilliğin büyüsü ile kendinizi kaybedebilirsiniz ama bu size çok iyi gelecek.

 Geçmişte düştüğünüz hatalara bugünlerde düşmüyorsunuz çünkü hatalarınızın farkına varmış durumdasınız hataları tekrarlamayacaksınız. Eşinize veya sevgilinize olanilginizin azaldığının farkına varın onlar sizden ilgi bekliyor. Maddi anlamda gittikçe iyiye gidiyorsunuzparasal konularda daha titiz ve daha sıkı davranıyorsunuz. Kısa bir zaman sonra elinize bir miktar parageçebilir ve bunu iyi değerlendireceksiniz.


 

İKİZLER BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sabah günaydın mesajlarınızı artık değiştirmenin vakti geldi çünkü çok sıradan olduğunuzudüşünüyorsunuz.Sevgili İkizler, bugün ailenizle keyifli vakit geçirecek, tanımadığınız pek çok insan ile etkileşimde olabilirsiniz. sevildiğinizi , değer gördüğünüzü hissedeceksiniz. Evinizle ilgili bir düzenleme yapabilirsiniz. 

 Sevgiliniz var ise sevgimizle şöyle karşılıklı oturup güzel planlar yapabilirsiniz eğersevgiliniz yok ise yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Bazılarının size iyi geleceği aşikar fakat yine de dikkatetmenizde fayda var size iyi görünüp aslında kötü olabilirler dikkat edin. İş hayatınız biraz zor geçecek zoru seviyorsunuz fakat bazen yorulabilirsiniz de özel hayatınıza işten dolayı zaman kalmıyorevliyseniz eşinizle ufak sorunlar olabilir eğer sevgiliniz var ise ilgisiz kaldığını söyleyebilir. Birtakım Sorunlarla karşılaşabilirsiniz fakat bu sorunlara göğüs gerecek her şeyin üstesinden geleceksiniz. Bir Yerden beklediğiniz para gözüküyor bir miktar parayı en yakın zamanda alacaksınız.

YENGEÇ BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU

 

Ufak ama eğlenceli olacak bazı maceralar yaşayabilirsiniz.Sevgili Yengeç, komşular, kardeşler, yakın çevrenizle daha fazla ilgili olacağınız bir gün olacak. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanların varlığı size güç verecek.

 Özgür olmak istiyorsunuz sevgilinizin sizinle aynı fikirde oluşu sizin çok hoşunuza gidiyor. İş hayatınızda olumlu yönlerin olacağı fakat geleceğe dair birkaç plan değişikliği yapacaksınız buda sizin hayatınızı etkileyecek kendinize yeni hedefler koyacaksınız. Yeni insanlar, yeni bir yaşam tarzı kendinize hedefleyebilirsiniz. Sizi bugün enerji dolu,sevgi dolu görüyorum. Alacağınız bazı iltifatlar olabilir, karşısında utanıp kalacaksınız. Maddi anlamda şansının yüksek olacağı bir gün. Duygusal olarak biraz yıpranmış durumdasınız fakat kendinizi iyi hissedeceğiniz bazı aktiviteleri yönelebilirsiniz. Bu da size çok iyi gelecek. Şansınızın artacağı birzaman.


 

ASLAN BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Sana gizlice aşık birisi var ve bu kişi kendini açığa çıkarmak istemiyor çünkü senden aşırı dereceutanıyor. Sevgili Aslan,  muhasebesel konular hakkında plan, program yapabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.  Kendi değerinizin daha farkında olacaksınız. Size bu değeri vermeyen insanları etrafınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz.

 Sevgiliniz ile aranızda bazı iletişim kopuklukları olabilir. Çok yakın bir zamanda kendinizidaha iyi hissedeceksiniz, maddi anlamdan daha yoğun olacak çünkü elinize geçecek bir miktar para ilehuzur dolacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeli stresli ortamlardan uzak durmalısınız, emin olun bu sizeçok iyi gelecek. Ailevi konularda ufak tartışmalar olacak daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bu aralardikkatiniz dağınık olduğu için kendinize biraz zaman ayırıp kendinizi dinlemeniz gerekiyor aksi haldebu dikkat dağınıklığı size yanlış şeyler yaptırabilir.


 

BAŞAK BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Gayet düzenli bir ilişki yürüteceksiniz buda sizi olduğunuzdan da mutlu yapacak, sevgilinizle çok dahaiyi yerlere geleceksiniz şu anlık her şey çok iyi gidiyor.  Sevgili Başak, bugün kişisel bakım günü. Evde sakince kendi bedeniniz ve ruhunuza iyi gelen sakin modda olacaksınız. Biraz temizlik konusunu abartabilirsiniz.

İş yerinizde yaşanan bazı sorunlar var fakatsizinle alakalı bir durum söz konusu değil yapılan yanlış hatalara tepki göstermemeniz sizin yararınızaolacak. Ufak tefek sorunları kafanıza takıp hayatınızı mahvetmeyin. Maddi anlamda geliriniz olacak busizi aşırı derecede rahatlatacak. Bazı olaylarda her şeyi üstlenip her soruna çözüm bulamazsınız buyüzden biraz daha kendinizi durdurmalısınız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz biliyorum kendinizitutamıyorsunuz fakat kendinizi tutmakta fayda var çünkü bu sizin geleceğinizi etkileyecek bir durum,geleceğinizde yaptığınız bazı planlar maddiyatı da etkiliyor.


 

TERAZİ BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgilinizle güzel vakit geçiriyorsunuz birlikte çok eğleniyorsunuz fakat bazen aklınıza eskileri takılıyor ve bu da sizin huzurunuzu kaçırıyor.Sevgili Terazi,  size zarar verdiğini düşündüğünüz, duygusal açıdan sizi yaralan insanları hayatınızdan uzaklaştırma kararı alacağınız bir gün olacak. Ruhunuza iyi gelecek aktivitelere katılabilir, sanatsal yönünüzü aktif edebilirsiniz. Kemik ağrıları, halsizlik hissedebilir tüm günü miskin miskin uzanarak geçirebilirsiniz.

  Karşınızdakini üzmemeye gayret gösterin çünkü sizi çok seviyor,eskiden olan birtakım şeyler varsa gündeme getirmemeye bakın gereksiz konularla birbirinizi üzmeyin. İş açısından biraz hayal kırıklığına uğrayacaksınız buda sizi olduğunuzdan daha tutumlu yapacak ve artık insanlara güvenmemeyi öğreneceksiniz. Bugün daha fazla harcama yapacaksınız,dikkat etmeniz gerekiyor ki yarınlar için güzel birikmişlikler olsun. Ailevi ufak tefek konuşmalar olacak ve bu konuşmalarda sizin haklı çıktığınızı görecekler herkes kendi kabuğuna çekilecek kimse artık sizekarışmayacak.


 

AKREP BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Sevgilinizin gözünde bir tık daha yükseliyorsunuz bunun sebebi nedir bilinmiyor.Sevgili Akrep, bugün arkadaşlarınızla eğlenecek, yaşadığınız duygusal gerilimleri unutmak adına güvenli limanlara çekileceksiniz. Sizi en çok seven dostunuz, arkadaşınız, eşiniz yanınızda olup, hayatınızda artık size zarar veren konular hakkında uzun sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.  Bazı olaylarda bazı yaşanmışlıklar da kendinizi soyut bir şekilde bulabilirsiniz. Maddi anlamda bazı ufak yatırımlar yapabilirsiniz fakat yapacağınız bu yatırımlarda daha dikkatli kararlar vermelisiniz. Bu kararları verirken aile büyüklerinizden birine danışmanız gerekecek. Sevgilinizle yaşayacağınız bazı ufak tefek sorunlar olacak tavırlarınıza ve konuşmalarınıza daha dikkat ederseniz hem sevgiliniz hem sizkırılmayacaksınız. Aile hayatınızda münakaşaya girebilirsiniz, alttan almanız gereken konularda alttan almaya bakın çünkü aile büyükleriniz aşırı derece sinirli görünüyor. Zinde oluşunuz sizi günlük yaşantınızdaki iş ve aktivitelere sıkı şekilde bağlıyor. Böylelikle de motivasyonunuz tavan yapmış olacak.


 

YAY BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Hayatınızda bazı yenilikler yapacaksınız bu yenilikler size çok iyi gelecek.Sevgili Yay, iş ve kariyer hayatınızla ilgili planlar, yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Aile içinde duygusal anlaşmazlıklar oluşabilir. Hayatınızda en çok kiminle vakit geçiriyorsanız onunla ilgili güzel haberler alacaksınız. Fırsatlara açık bir gün, dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz Boşvermişlik sendromundan veya görünümünden çıkmanız gerekiyor. Sevgilinizle yapacağınız ufak tartışmalar da biraz canınız sıkılacak fakat ufak kavgalarınız büyümeye neden olacak ve bu yüzden de ilişkiniz ayrılmakla sonlanabilir. İş hayatınızda ufak tecrübesizlikleriniz var fakat bu tecrübesizlikleri zamanlaatlatacaksınız. Herkes tarafından takdir ediliyorsunuz bu takdir edilişini iyi değerlendirmeli ilerisi için güzel sonuçlar elde etmelisiniz. Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz fakat her ne kadar dikkat etsenizde, bazı ufak harcamalar sizin bütçenize sıkıntı yaratacak.


 

OĞLAK BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgilinize çok güveniyor ve onu limanınız olarak görüyorsunuz. Sevgili Oğlak, bugün seyahatler, yolculuklar hakkında planlar oluşturabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili yeni planlamalar yapacak ve harekete geçmek isteyeceksiniz. Bedensel olarak kendinizi daha güçlü hissedecek ve hayatınızda yaşanan krizleri fırsata çevirebileceksiniz.

Büyüklerimiz ne derse doğru diyordur çünkü sizin için çabalıyorlar ve bu yüzden büyüklerinizi dikkate almalısınız. İş hayatınızda size rakip gelen birisi var ve bu yüzden kendinizi pasif görüyorsunuz fakat kendinize biraz zaman ayırıp kendinizi toparlarsanız siz ona daha iyi bir rakip olacaksınız. Harcamalarınıza dikkat edin kendinizi biraz tutmanızda fayda var. Yine eskisi gibi harcama yapacaksınız fakat bir zaman sonra yanisabretmeniz gerekiyor bu sabrın sonunda da iyi şeyler olacak. Sevdiklerinizin sizin için neler yaptığını görmeli ve onlara yaklaşımınızı daha bir yumuşatmalısınız. Ailenize karşı daha nazik davranırsanız ailenizle olan tüm sıkıntılarınız tarihe karışacak. Uzaklardan gelecek bir haber var, hayırlara vesile olması dileklerimle.



 

KOVA BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Yarım kaldığını düşündüğünüz bir aşk var fakat bazen de yarım kalmasını istiyorsunuz çünkü bazı gelişmeler böyle olması gerektiği düşüncesi verecek.Sevgili Kova, bugün beklenmedik sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Daha çok sezgileriniz ile hareket edeceğiniz ve etrafınızda sizi gerçekten seven insanlar ile beraber olacaksınız. Finansal konularda bazı sorunlar yaşanabilir ancak yapacağınız yeni planlar ile bu sorunların üstesinden geleceksiniz. İletişim sorunları çekeceksiniz kendinizi anlatmakta da sıkıntınız var ve bu yüzden de derdinize derman bulamayacaksınız. Son zamanlardakendinizi pek iyi hissetmiyor, size iyi gelecek olan birisi var ve bir an önce gelsin istiyorsunuz. Bazen Çok aceleci davranıyorsunuz. Bunu yapmaktan kaçının çünkü size iyi sonuçlar yaratmayacak. Aile Arasında bazı sohbetlerde anlaşmazlıklar görünüyor fakat alttan alırsanız sizin yararınıza olacak hem aile büyüklerinizin gözünde değeriniz olacak hem de kendinizi iyi hissedeceksiniz.

BALIK BURCU 29 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Size karşı güven besleyen insanları kırmak istemiyor, bu nedenle onlara karşı daha hassasdavranıyorsunuz. Sevgili Balık,  eşiniz veya ortaklarınızla yeni kararlar alabilirsiniz. Siz duygularınızla hareket ederken, hayatınızdaki insanların daha mantıksal hareket ettiğini gözlemleyebilirsiniz.  Bu durum sizi biraz kötü hissettirebilir, kendinizi tam ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak yakın çevreniz, arkadaşlarınız, eşiniz iyi bir dinleyici olacaktır. Yaşadığınız sorunların üstesinden gelebilmeniz için diğer insanların fikrine danışın.Bu aralar kendinizi çok iyi hissedeceksiniz hiç olmadığınız bir anda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi çok mutlu ediyor, partnerinize duyurulur. Bir dostunuzla yapacağınız tartışmalarda her zaman haklı çıkamaya bilirsiniz, bu yüzden konuşmalarınızı ve tavırlarınıza dikkat edin. Aile yaşantınızda çok iyi anlaşıyorsunuz fakat yine de dikkat etmekte fayda var çünkü kimse dört dörtlük olamaz. Kendinizi içinizde kapıyorsunuz ve yanlış yapıyorsunuz dışarıda o kadar güzel hava varki kendinize haksızlık ediyorsunuz, artık kendinize zaman ayırmanın vakti geldi inanın, karamsar olmayın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.