KOÇ BURCU 28 OCAK YORUMU

Çalışma ortamınızı daha düzenli tutacaksınız. Ailenizle aranızda olan bazı anlaşmazlıklar olacak fakat siz çalışacaksınız. İkili ilişkilerde daha dikkatli davranın karşınızdaki kişi size büyük bir sır verebilir ve bu sırrı tutmakta zorluk çekebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrole gitmenizi öneriyorum dikkat etmediğiniz sürece zorluk çekebilirsiniz. Hayatınızı rutin yapmamaya dikkat edin çok sıkılabilirsiniz.

BOĞA BURCU 28 OCAK YORUMU

İç dünyanızın kapılarını aralamayı unutmayın elinize geçecek fırsatlar için size çok iyi olacak. Öfkenize ve sinirinizi hakim olmalısınız yoksa bu size fazla zarar verecektir. Duygularımızın ağır bastığı bir gündesiniz bu yüzden kendinize biraz daha dikkat edin bir şey yapmadan önce iki kez düşünün. Maddi konularda pek bir sıkıntıdasınız özel harcamalarımızın en azından planlarınız için biraz daha para biriktirmeye bakın.

Ikizler-1

İKİZLER  BURCU 28 OCAK YORUMU

Bir birlikteliğiniz yoksa çöpçatanlık yapabilirsiniz kendinize veya arkadaşınıza birini ayarlayabilirsiniz. Daha bir sosyalleşebilirsiniz kendinize iyi gelen insanlarla birlikte olacaksınız.Kendiniz aşan riskli hareketler de bulunabilirsiniz bu ara hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kendini daha fazla iletişime döneceksiniz karşı cinse karşı daha izleyip izleyeceğimizden iletişiminizi kuvvetlendirirmeye eğitimler almayı düşüneceksiniz.

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

YENGEÇ BURCU 28 OCAK YORUMU

Kendinizi bazen yalnız hissediyorsunuz bazende o kadar dolu ki herşey üzerinize geliyormuş gibi hissediyorsunuz. Aşkım gitti de yapılıyor ay gibi hissediyorsunuz zaten bu konularda hep duygusal yaklaştığınız için kaybediyorsunuz. Ailevi yaşantınızda ufak sorunlar  yaşayabilirsiniz bu konuda daha alttan almaya bakın. Karşınıza çok güzel bir kız veya bir erkek çıkacak ve siz buna tutulacaksınız kendinizi ondan alamayacaksınız. Arkadaşınızın bazı ufak tefek problemleri ile uğraşa bilirsiniz her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz arkadaşınızın yanında olmaya çalışıyorsunuz ve bu çok iyi bir şey. 

Aslan-1

ASLAN BURCU 28 OCAK YORUMU

Gerginliğinizin üst seviye olduğunu ya kendiniz tarafından ya da birilerinin vesilesiyle farkına varacaksınız. Farkına varmadan önce kırgınlık yaşatmamak gibi bazı şeylerin farkına geç varmadan olaylara bakış açınızı daha yumuşak olarak değiştirmelisiniz. İşiniz veya yaşantınızın birlikte getireceği yeni insanlar hayatınızda gözükecek. Bu insanlarla muhattaplığınızın kaliteli olmasını istiyorsanız biraz temkinli yaklaşımda bulunmak yararınıza. Bugün hayatın güzel olduğunun farkına varın ve bugün sadece kendinizi mutlu etmek için bir şeyler yapın. 

BAŞAK BURCU 28 OCAK YORUMU

Çevreniz sizinle ilgili bazı tereddütlerinin olduğunu düşüneceğiniz güne başlayabilirsiniz. Bu durum kesinlikle sizin alınganlığınızdan kaynaklı olacağını bilin. İş veya kariyer konularında ön plana çıkacağınız bir günün içinde olabilirsiniz. İş hayatınızın gereği yeni bir çevre edinebilirsiniz. Önemli dostunuzun bir takım problemleriyle sizinde muhattap olmanız gereken durumlar olabilir. Olaylara objektif yaklaşımınız çok önemli. Sağlığınız konusunda kendinizi tereddütte hissettiğiniz anda kendinizi muayene ettirmeniz doğru bir karar olabilir. Bugün sizinde mutlu olmanız için değerli olarak nitelendirdiğiniz kişileri mutlu etmek yeterli olacak.

TERAZİ BURCU 28 OCAK YORUMU

Aileniz içerisinde bazı sağlık sorunlarıyla veya birbirinizle olan ilişkinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eğer ki aileniz içinde bir gerginlik gelişirse bu sizin kendinize olan güveninizin kırılmasına neden olacak. Demirbaş olarak değerlendirilen tüm varlıklarınızda alım satım yapmanız gerekebilir. Ticaretle uğraşı içerisine girebilirseniz. Ticarete adım atarsanız ilk zamanlarınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde mutlu bir zaman geçireceğiniz dönemdesiniz. Eğlenmeyi eksik etmeyin. 

Akrep-1

AKREP BURCU 28 OCAK YORUMU

Statü sahibi veya sizin ilgi alanınızla iyi yerlere gelmiş kişilerle bir araya gelebilir, birlikte bazı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Medyaya olan ilginiz şu sıralar daha sıklaşacak ve gelişmeler elde edeceksiniz. Geçen günler maddiyatınızın daha iyi yönde yol almanıza ve cüzdanınızın güçlenmesine sebebiyet verecek. Eşiniz veya iş ortağınız var ise birlikte iyi kazançlara adım atacaksınız. Sağlığınız biraz endişe duyulacak bir seviyede olabileceğinden az daha kendinize dikkat etmeniz gerekmekte. 

YAY BURCU 28 OCAK YORUMU

Finansal açıdan güçlenmek için çaba göstereceğiniz bu aralar başarıya yaklaşmak adına biraz daha çabalamanız gerekecek. Mantığınızdan ziyade duygularınızla hareket edeceğinizden dolayı bazı duygularınızı bastırmanız size daha olumlu dönüşler sağlayacak. Yakın zamanda aniden çıkan seyahat fikriyle planlarınızda değişikliklere gidebilirsiniz. İlişkisi olan yaylar daha kuvvetli bağ kurma yolunda hareket edecek. Yalnızlığı paylaşan yaylar ise yeni ilişkilere adım atacak. Hatta bazı yay burçları evlilik sürpriziyle karşılaşabilir, hazırlıklı olun.

Oğlak-1

OĞLAK BURCU 28 OCAK YORUMU

İmzanızı kullanmanız gereken durumlar içerisinde olabilirsiniz. Kimi oğlaklar yeni mal mülk edinebilir, kimileri ise elindeki mal mülklerinden vazgeçebilir. Bu son zamanlarda geçirmiş olduğunuz olaylara bağlı bir durum. İletişim seviyenizin şu sıralar kuvvetli olabileceği olası. Bu yüzden iletişim kalitesi yüksek insanlarla muhattap olma ihtiyacı duyacaksınız. Günlük olarak yapmış olduğunuz işler şu sıralar size çok kolay gelecek ve rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz.

KOVA BURCU 28 OCAK YORUMU

Çocukluk ruh halinizin üstünüze sineceği, hayatı toz pembe göreceğiniz zamana adım atacaksınız. Kendinizden emin bir şekilde özgüveninizi toparladığınız için gururlu duruşlarınız yaşantınıza hakim olacak. Duygusallığınızın zirvede olacağından dolayı şefkatli yaklaşımlarınız gözlemlenebilir. İşlerinizdeki yerli yersiz tedirginlikleriniz yerini başarıya bırakacak. Sağlık problemleriyle, özellikle de eklem ve kas ağrılarınız şu sıralar sizi rahatsız edebilir. Spor yapma düşüncesine girebilirsiniz. Bu motivasyonunuza katkıda bulunacak. 

BALIK BURCU 28 OCAK YORUMU

Yalnız bir yaşantıya sahip olan balıklar,  geçireceğiniz şu sıralar hayatınıza katmak istediğiniz insan konusunda iki kere düşünmesinde fayda var. Güveninizi sarsacak bazı olaylara şahit olabilir ya da birebir siz yaşayabilirsiniz. İlişki içerisinde olan balıklar ise bağını güçlendirmek için var gücüyle hareket etmeli. Çünkü yaşanacak bazı olaylar karşısında yıkılmamak gerekli. Yaratıcı zekanızın güvenilirliğini sergileyeceğiniz bazı çalışmalar ile kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Ticaret konusunda düşündüğünüz bir girişim söz konusu ise ticareti sağlayacağınız kişiyle durumu daha güvenilir bir ortama taşımanız sağlıklı karar olacaktır.