Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

 Özgür çocuk ruhlu olduklarından dolayı kısıtlanmaya ve bazen bağlanmaya gelemezler. Ne kadar heyecanlı ilişkileri olsa da çok romantik olmazlar. Samimiyet içtenlik koç burcu için ön plandadır. Bu duyguları karşı tarafta hissettikleri zaman uzun bir birliktelik olabilir. Zeki, kendine güvenen iddialı duygularını açıkça belli edebilen kişilere koç burçlarının âşık olmaması için bir sebep yoktur. 
 
Koç Burcu Kadını Nasıl Aşık Olur? 
 
            Koç burcu kadını âşık olduğunda ilk adımı genelde erkekten beklemez. Cesurca davranır ve âşık olduğunu söylemekten çekinmez. Âşık olduğu erkek kesinlikle sıradan değildir. Gülüşü esprisi konuşması ve zekasıyla kendisine hayran bırakan başını döndüren erkeklere kalbinin kapısını açar. Bu âşık olduğu adam maddi manevi yönden güçlü olmalıdır. Koç burcu kadını her ne kadar bir erkeğin varlığına ihtiyaç duymada da bir erkek tarafından korunmayı kıskanılmayı şımartılmayı bekler.
 
 
            Sabırsız görünseler de zor kadınlardır. Dişiliğini çekiciliğini ön planda tutan koç kadını erkekleri kendisine hayran bırakmayı başarır ve etrafında onun için pervane olan erkek çoktur. Kıskaç olan koç burcu kadınları fazla ilgi beklerler ve bir kere şüphelendikleri zaman âşık oldukları adamdan yavaş yavaş soğurlar. 
 
Koç Burcu Erkeği Nasıl Aşık Olur? 
 
            Korumacı maço kişilik özellikleri ön plana çıktığından âşık oldukları kadınları korumak sahiplenmek ilişkilerde hakimiyet kurmak isterler. Her zaman yanında olacak kendisini önemseyen benimseyen fikirlerine saygı duyan destek olan kadınlara hayran olurlar. Âşık olduğu kadının net olmasını ister.


            Karmaşık yapmacık ilişkiler koç erkeğine göre değildir. Paylaşmayı vakit geçirmeyi çok severler ve partnerleriyle sık sık macera yaşamak isterler. Uzun ilişkiler her ne kadar onlara göre olmasa da gerçekten âşık olduğu kadına her zaman sadık ve bağlı olur. Koç burcu erkeğinin güvenini kazanan kadın her zaman sevgi görür ve ilişkileri heyecanlı olur.