KOÇ

Bu aralar istekleriniz  gerçekleşmeyebilir. Önünüze gelen fırsatları değerlendirmeyi unutmayın. Aşk hayatınızda çalkantılı zamanlar sizi bekliyor fakat sizin aldırmayacağınız bir konu olacak kafanızı bile yormayacaksınız. Ailevi sıkıntılar baş gösterebilir bu yüzden daha dikkatli olun, büyüklerinize karşı saygıda kusur etmemeye bakın.İş hayatınızda akıp giden zamanın farkında bile değilsiniz sizi işe bağlayan bazı insanlar var.

BOĞA

Sıkıntılı zamanlarınızdan kurtulacaksınız. Refaha kavuşacağınız bir zaman fakat yinede siz tedbirli olun canınızı sıkan insanlar olacaktır. Aşk hayatınızda karşı taraf sizi çok bunaltıyor gibi görünüyor siz yinede kendi bildiğinizi yapıyorsunuz. Hayattaki bakış açınız değişecek. Sanat aşkınız bu ara gittikçe artıyor sanat aşkıyla yanıp tutuşuyorsunuz. Planlarınıx dahilinde gelişen bazı şeyler olacak bu yüzeen biraz moraliniz bozulabilir. 

İKİZLER

Sizin fikirlerinize müdahale eden insanlar olacaktır. Ailevi sorunlarla başbaşa kalabilirsiniz o yüzden biraz alttan almaya özen gösterin. Karşı taraf sizi çok kıskanıyor biraz daha toleranslı davranın. Çevrenizle ilgili ufak problemler yaşayabilirsiniz ağır kelimeler söylememeye çalışın sonra pişman olabilirsiniz. Siz tek başınıza daha mutlu olduğunuzun farkına varacaksınız. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

YENGEÇ

Yuvanıza bağlı olmak sizi daha bir mutlu ediyor. Kendinizle ilgilenmeyi ihmal ediyorsunuz bu aralar daha bir özen göstermeyi unutmayın. Uzun zamandır disiplin konusunda çok sıkısın size karşı yapılan yanlışlara karşı rahatsız oluyorsunuz. Sosyal hayatınız biraz gergin geçebilir. Ailenizin desteğiyle daha da bir üstleneceksiniz yapacağınız iş planlarında size baya yardımcı olacak ve bu konuda kendinizi daha bir ön planda hissedeceksiniz.

ASLAN

Aşk hayatınızda yaşadığınız ufak  sorunlar olacak fakat siz takmayacaksınız. Hayatınızda yapacağınız değişiklerle tadını çıkartmaya bakın plan yapıyorsunuz tatile gitmeyi düşünüyorsunuz 3,4 gün içinde bu planınızı gerçekleştireceksiniz. hayatınıza dair çok büyük değişiklikler olabilir bu sizin için çok iyi olacak iş hayatınıza yarayacak.

ASLAN

Aşk hayatınızda yaşadığınız ufak  sorunlar olacak fakat siz takmayacaksınız. Hayatınızda yapacağınız değişiklerle tadını çıkartmaya bakın plan yapıyorsunuz tatile gitmeyi düşünüyorsunuz 3,4 gün içinde bu planınızı gerçekleştireceksiniz. hayatınıza dair çok büyük değişiklikler olabilir bu sizin için çok iyi olacak iş hayatınıza yarayacak. Sizi kendince kandıran insanlar olacaktır dikkatli olmanızı öneririm. Kendinize iyi gelen insanlarla birlikte olun. 

BAŞAK

Kendi işinizi kurmakla ilgili planlarınız var yavaş yavaş bu planları gerçekleştireceksiniz. Beklemediğiniz yerden beklenmedik iyi güzel fırsatlar gelebilir. Geleceğe dair güzel şeyler olacak fakat sabırlı olun. Çevrenizle ilgili pozitif gelişmeler olabilir buda sizin yararınıza olacak. Yeni fikirlere yeni düşüncelere açık olun. Ailenizle ufak sorunla r yaşayabilirsiniz fakat buna tedbirli olursanız ailenizle tartışmalar yaşamaya bilirsiniz aranızın daha iyi olması için elinizden geleni yapın.

TERAZİ

Gün boyu hem arkadaşlık hemde ilişkinizde yaşayacağınız kavgalar veya ufak çaplı tartışmalar olabilir. Tartışmalarınızın çoğunda kararlarınız ve ifadelerinizde net olamayışınızdan kaynaklı problemler yaşacağınız gibi gözüküyor. Bu yüzden her konuda her şekilde net olmanız gerekmekte. Yakın zamanlarda yatırım girişimi yapmayı planlıyorsanız çok doğru bir dönem olmadığını, riskli bir girişim olabileceğini unutmayın. Zinde oluşunuzu pozitif yaklaşıma dönüştürerek gününüzün huzurlu geçmesinde önemli rol oynayabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası

AKREP

Bugün sosyalleşmek için önemli adımlar atabilir, çevrenizi genişletmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çok hızlı gelişen olayların tamda ortasında kalabilirsiniz. Aniden gerçekleşen her bir gelişmede fevri davranışlarda bulunmamak adına karar verme konusunda biraz düşünerek hareket etmelisiniz. İlişkinizde canınızı sıkan bazı durumlar veya pürüzlerde olumlu yönde gelişmelere ilerleyeceksiniz. Sakin ve sinirlenmeden gününüzü geçirmeniz dileklerimizle. 

YAY

Uzun vadeye yaymış olduğunuz uzun metrajlı planlarınızın meyvelerini toplamaya başlayacağınız zamanların geldiğinin bugün farkına varabilirsiniz. Maddiyatınızda tatmin edici gelişmeler sayesinde kendinize olan güveniniz ile mutluluğunuz artacak. Ancak maddiyatınızın iyileşmesinden dolayı kendinizide bilmelisiniz. Üstünüze haftanın yorgunluğu çöktüğü için bitkin bir haliniz var. Pazar gününü kendinize ayırın ve iyice dinlenin. Çünkü yeni haftanız çok hareketli geçebilir.

OĞLAK

Gözleriniz bugünlerde uzaklara dalıyor gibi. Aklınızda bazı edinmiş olan kuruntular düşüncelerinizi fazlasıyla meşgul ediyor. Bu yüzden günlük yaşantınızda yapmanız gereken işler veya sorumluluklarınız aksaklıklara neden olmakta. Gülümsemenin size yakıştığını kesinlikle unutmayın. Bundan dolayı yersiz olan düşüncelerinizi bir kenara bırakmanız gerekmekte. Geleceğe dönük yapacağınız planlar daha verimli olabilmesi adına olayları iyi analiz etmelisiniz. Aşk hayatınızda yakın zamanda yeni taliplerle karşılaşmanız olası. Arkanızdan konuşan bazı insanlar sizin başarınızı kıskanmakta. Bu yüzden güveneceğiniz insanları iyi seçmeniz gerekmekte. Şans çok yakında size gülecek.

KOVA

Bu aralar ailenize fazlasıyla bağlısınız. Ailenizi düşünüyor, aileniz için elinizden geleni yapıyorsunuz. Eğer aileniz uzaktaysa ailenizle sık iletişime geçin. Son zamanlarda maddiyat için gerçekleştirdiğiniz çalışmalar sorunlu geçtiyse bu çalışmaların iyileşme dönemine adım atacağınız günler çok yakın. Şu sıralar fazlasıyla zindesiniz. Sağlığınız bomba gibi. Sağlığınızdan aldığınız enerjiyle hayata yaklaşımınız pozitif olduğu için hayatınıza yeni insanlar katacaksınız. Eğer bir ilişkiye sahip değilseniz hayatınıza yeni kattığınız insanlardan biriyle ilişki erbabında birliktelik sağlayacaksınız. Enerjinizden Ödün vermeyin.

BALIK

Şu sıralar içinize kapanmış, ruhunu köreltmeye yüz tutmaya yakınsınız. Bir an önce üstümüzdeki kara bulutları dağıtmalısınız. Ciddi tutumunuzdan dolayı hayatınızda bazı değişiklikler olabilir. Bu değişikliklerden bir tanesi iş hayatınızı geliştirmeye sürükleyecek. Ciddi tutumunuzu kaybetmeyin. Finansal açıdan güçlenmeniz için yakın çevreden beklenmeyecek bir destek alabilirsiniz. Finansal açısından da anlaşılacağı gibi Çevrenizden biri size karşı güvenini kanıtlamaya çalışacak. Kırıcı sözlerden uzak durmaya çalışın.