Koç Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Vereceğiniz kararlarda biraz daha düşünmeli hayatınıza öyle devam etmelisiniz. Bu kararlarla çevrenizde şaşkınlık yaratabilir, ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Ruhsal açıdan biraz üzerinizde baskı olduğu söz konusu. Kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz kendinize zaman ayırmak da fayda var. Maceraların peşinizi bırakmayacağı bir gün.  Huzursuzluklara yol açan bir arkadaşınız sizin arkanızdan konuşuyor bu konuda annemizi almalı daha dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda iyi gelişmeler olacak ve maddi anlamda iyi kazançlar olacağı görünüyor. Biraz daha açık sözlü davranmanız gerekecek çünkü içinize attığınız her bir cümle size sıkıntı bırakacağını unutmayın. Haklı olduğunuzda konuşmayı bırakmayın.

Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası

Boğa Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Aşk ve parasal konuda önemli gelişmeler olacağı söz konusu fakat siz yine de kendinizden emin olun ne istediğinizi bilin.  Hayata karşı bakışınızın farklılık göstereceği bugünlerde alacağınız kararlarda oldukça dikkatli davranmalısınız. İsteklerinizi, düşünceleri aktarmakta çok fazla zorlanacağınız zaman içerisine gireceksiniz. Bir iş arkadaşınız sizin başarınızı kıskanıyor sizin gibi olmak istiyor. Aile hayatınızda ufak tartışmalar çıkabilir büyüklerimizi dinlemeli onlara saygı duymalısınız. Hiç beklenmedik bir sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz fakat alacağınız tedbirleri iyi seçerseniz hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

İkizler Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Sizin için güzel bir gün fakat bunu değerlendirmek sizin elinizde. Sempatik ve neşeli oluşumuzla çevrenizi etkileyecek, ilerisi için güzel arkadaşlıklar edineceksiniz. Sevgilinizle anlayış içinde olacağınız bir zaman. Olaylara duygusal yaklaşmayın açık bırakın çünkü sizi oldukça eziyorlar. Siz herkesi dinlerken onlar sizi kalâ almıyor. Bu yüzden kime ne değer verdiğinizi bilin. İç sesinizi dinlemeyi her zaman doğru yol olarak görmüş olsanız da bugün hayatta tecrübeli olan büyüklerinizden yardımlar almanız sizin için olumlu bir sonuç verecek. Bu yüzden içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Aileniz  sizi çok seviyor fakat onlar belli etmiyor. Maddi anlamda biraz zorlanabilirsiniz fakat ileride rahat edeceğiniz kazançlar olacak.

Yengeç Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Bu aralar oldukça duygusalsınız. Çevrenizdekilerin ne dediği sizi hiç ilgilendirmesin. Bazen bazı şeyleri kafanıza takmıyorsunuz keşke hep böyle olsan çünkü her şeyi kafamıza taka taka baş ağrılarınz artacak. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Yüzünüzdeki gülücüklere sebep olacak. İş hayatınızda olumlu gelişmeler olacak fakat kendinizi sıkmayıp kendinize vakit ayırırsanız. Geleceğe dair planlarınız var fakat bir konuda kararsızsınız. Aşkı mı hayatı mı seçmelisiniz ? Henüz bunun cevabını bilmediğiniz için kafanız oldukça karışık görünüyor bu ara.

Aslan Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Çok yakın bir dostumuzun bir hatasını yakalayacaksınız ve onu hemen silip kenara atmayacak bunu neden yaptığını soracaksınız. Çevrenize biraz dikkat etmekte fayda var. Hayata karşı bakışınız açınız değişebilir, ne olursa olsun o pes etmeyin doğru yolda olduğunuza emin olun. İş hayatınızda inişli çıkışlı günler sizi bekliyor bir olayda münakaşa çıkabilir fakat sizinle ilgili bir durum söz konusu değil ama iftiraya uğrayabilirsiniz. Maddi açıdan rahatla kavuşacağınız bir gün ama yinede harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Manevi açıdansa üst üste gelecek olan olaylar ruhunuzda baskı kurabilir.

Başak Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Biraz kafa dağıtmakta fayda var size çok iyi gelecek hele deniz havası.. Arkadaşlarınızla planlar yapabilir dışarıda gezmelere ya da küçük seyahatlere gidebilirsiniz. Başarılı olduğunuz konularda duygusal yaklaşıyorsunuz bu yüzden de kaybediyorsunuz. Hayata karşı bakış açınızın değişeceği bir gün kısacası gözünüz açılacak ve bu hayatın size karşı olmadığını gösterecek. Verdiğiniz değerin karşılığını alacaksınız sadece sabırlı olun. İş çalışmalarınızda biraz daha tempo gerekiyor patronunuz bu yüzden sizi sıkıyor. Geçmişiniz de yaşadığınız bazı olaylar gündeme gelebilir fakat çok üzerinde durmamanız gerekiyor.

Terazi Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Hayat dolu bakışlarınız çevrenizdekileri bayağı bir etkiliyor. Kafanız karışık ve bu yüzden insanlara biraz agresif davranabiliyorsunuz. Soğuk tavırlarınızla sevgilinize olan yaklaşımınız sevgilinizi çileden çıkartıyor o davranışlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda Önemli kararlar alabilir daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Bu aralar bolca misafirleriniz olabilir ve çok önemli işlerinizi aksatabilirsiniz. Fakat bu misafirleriniz çok mühim olduğundan işi pekte umursamıyorsunuz. Arkadaş çevrenizden biri size yardım etmek istiyor fakat siz bunu tanımıyorsunuz o tanısanız da bu yardımı kabul etmeyeceksiniz.

Akrep Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Kariyer hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenmek istediğiniz kişiyi doğru seçmeli ve doğru kişi olduğuna emin olmalısınız. Sizi mutlu eden insanlar var fakat bazen bunu görmüyorsunuz. Derdiniz para kazanmak ve ilerisi için mutlu bir yuva bolca kazançlar yani bir iş yeri açma gibi hayalleriniz var. Maddi anlamda biraz sıkıntıya girmiş gibisiniz ama korkmayın ki rahata kavuşacaksınız. Huzuru aradığınız bu zamanlarda sevgilinizin omzunda kendinizi yatarken bulacaksınız ve öyle rahat öyle huzur buluyorsunuz ki siz bile iki kelimeyi bir araya getiremeyeceksiniz. Çalışma hayatınızda güzel yerlere geleceksiniz fakat biraz çabalamanız gerekiyor. Havaların aldatıcı etkisiyle kötü sonuçlar doğabilir, sağlığınızda rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Bu aralar çok yorgunsunuz fakat dinlenmek için kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyor. İlginç kişilerle tanışabilir hayatında biraz farklılık katabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde sizinle alay eden bir arkadaşınız ne ederse kendi bulacak. Aşık olacağınız bir kişiyle bir sokakta karşılaşabilirsiniz. Aklınız ile hareket etmeniz de fayda var çünkü bu sizi çok daha iyi yerlere getirecek. İş hayatınızda bazı aksaklıklar olabilir bu yüzden biraz kendinizi toparlarsanız daha iyi olacak. Sevgilinizi daha sımsıkı sararsanız o da size öyle saracaktır hiç şüphesiz. Çocuğunuz var ise çocuğunuz ile ilgili bazı konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Mutluluk adım adım size yaklaşıyor…


Oğlak Burcu 5 Şubat Burç Yorumu


Sürpriz dolu günler sizi bekliyor. Sevgiliniz size küçük bir sürpriz yapacak ve sizi mutlu edecek. Ne kadar belli etmeseniz de o bunu anlayacak. Biraz kendinize çeki düzen vermelisiniz. Karşınızdaki insanlara küçümser gibi değil de onları da sizin gibi bir insan olarak görün. Bugünlerde takındığınız tavırlarınızı biraz daha temkinli bir şekilde çevrenize sunacaksınız ve sunduğunuz bu tavırlarla tartışmalardan uzak bir şekilde yaşayacaksınız. Üzerinizde anlamsızca bir yorgunluk görüyorum fakat üzülmeyin bu yorgunluğun sebebi de o bahar yorgunluğu ama beklediğiniz biri gelecek ve sizi yeniden hayata bağlayacak. Günün ahengine kendinizi salın. Doğru yerlerde olacaksınız.

Kova Burcu 5 Şubat Burç Yorumu
Bugünlerde alacağınız haberler sizi bayağı bir mutlu edecek. Maddi sıkıntıların yakında geçeceği görünüyor. Hayat istediğiniz gibi yaşamak sizin elinizde. Fazla kafanıza takmasanız hayatın güzelliklerini göreceksiniz ve bu sizi olduğunuzdan daha iyi bir insan yapacak, unutmayın. Bu aralar öfkenize ve sinirlerinize hakim olun çünkü kıracağınız bir çok insan olabilir. Size akıl vermek isteyenler olacak fakat siz kabul etmeyeceksiniz, aslında dinleseniz belki de size iyi şeyler söyleyecek. İş hayatınızda oldukça yoğun bir tempodasınız biraz dinlenseniz kendinize geleceksiniz bazen anlamsızca kendinizi yoruyorsunuz farkında değilsiniz, biraz sakin. Dinlenmeye karar vermenizden itibaren hızlı depoladığınız enerjiyi birden harcamaya kalkacaksınız ve sağlığınız biraz tehlikeye girecek.

Balık Burcu 5 Şubat Burç Yorumu
Eski dostlarınız da bazı küslükler yaşasanız da bu sizin dost olduğunuzu değiştirmez. Sadece biraz kırgınsınız. Olur o kadarı ama affedeceğiniz bir arkadaşınız var çok yakında sizden özür dileyebilir. Parasal konulara yönelik bazı fikirler düşünebilirsiniz ve bunu gerçekleştireceksiniz. Hayata karşı bakışınız oldukça değişiyor fakat bu iyi bir değişim size yararlı olacak. Bugünlerde anlayışlı bir o kadar da olgun davranacaksınız. İş hayatınızda size gelen teklifleri geri çevirmemeli ve bu teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.