Zonguldak'ta Denize Giriş Yasağı

Zonguldak Valiliği, olumsuz hava şartları ve denizdeki tehlikeli dalga oluşumları nedeniyle 9-10 Ağustos tarihlerinde il genelinde denize girmenin yasaklandığını açıkladı.

Güvenlik Önlemleri

Yetkililer, Karadeniz'de yaşanabilecek tehlikeli akıntılara ve dalgalanmalara dikkat çekerek, vatandaşların can güvenliğinin korunması amacıyla bu önlemi aldıklarını belirtti. Valilikten yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can güvenliğinin korunması amacıyla 9 Ağustos ve 10 Ağustos tarihlerinde denize girişler yasaklanmıştır” denildi.

Denetim ve Uyarılar

Ayrıca, yasağın uygulanacağı günlerde sahil boyunca kolluk kuvvetleri ve cankurtaran ekipleri tarafından denetimlerin yapılacağı ifade edildi. Yetkililer, vatandaşların ve tatilcilerin kendi güvenlikleri açısından belirtilen tarihlerde yasağa kesinlikle riayet etmeleri gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı