Zonguldak’taki Kafe Saldırısı Güvenlik Kamerasında Görüntülendi
Zonguldak’ta, belediyenin işlettiği bir kafeye yönelik gerçekleşen saldırının görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın detaylarını sosyal medya hesabından “yorumsuz” bir şekilde paylaşan belediye yetkilileri, kamu malına verilen zarara dikkat çekti.
Olayın Gelişimi ve Saldırganlar
3 Eylül gecesi, Liman Caddesi’nde bulunan belediye işletmesindeki kafeye gelen şüpheliler, açıkta bıraktıkları minderleri yırtarak büyük bir zarara neden oldular. Güvenlik kameralarına yansıyan anlarda, saldırganların sehpaya da tekme atarak zarar verdikleri görüldü. Belediyenin paylaştığı videoda, dört kişi tarafından gerçekleştirilen bu saldırı anları dikkat çekici şekilde kaydedildi.
Belediyeden Kamu Malına Vurgu
Video görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasının ardından, belediye yetkilileri şüpheliler aleyhine şikayette bulundu. Paylaşılan görüntülerle birlikte bir açıklama yapan yetkililer, “Kamu malı, milletin alın teridir. Ona zarar vermek, geleceğimize zarar vermektir” şeklindeki ifadeleriyle olaya karşı duyarlılık gösterdiler. Bu olay, kamuya ait alanların korunması gerektiğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.
ZONGULDAK’TA BELEDİYENİN İŞLETTİĞİ KAFENİN EŞYALARINA ZARAR VERENLERİN SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. BELEDİYE İSE O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN “YORUMSUZ” OLARAK PAYLAŞTI.
ZONGULDAK’TA BELEDİYENİN İŞLETTİĞİ KAFENİN EŞYALARINA ZARAR VERENLERİN SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. BELEDİYE İSE O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN “YORUMSUZ” OLARAK PAYLAŞTI.