Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muğla’nın Marmaris İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Ölü, Asıl Şüpheli Z.Ç. Kıskıvrak Yakalandı

    Marmaris’te 8 Eylül’de meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı, 3’ü tutuklandı. Asıl şüpheli Z.Ç., güvenlik güçlerinin çalışmasıyla yakalandı ve adliyeye sevk edileceği belirtildi.

    Marmaris'te 8 Eylül'de meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını

    Muğla’da Silahlı Kavga: Gözaltına Alınanlar ve Gelişmeler

    Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bu olayla ilgili olarak 5 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki 5 kişiden 3’ü tutuklanırken, asıl şüpheli olan Z.Ç. ise emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak operasyonu sonucu yakalandı.

    Kavgada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Marmaris’in Barlar Sokağı’nda 8 Eylül tarihinde yaşanan olay, bir kişinin ölümüne ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden olmuştu. Olayın ardından yakalanan şüphelilerden B.S. (27) ve F.Ç. (21), bugün mahkeme önüne çıkarıldı. Cinayet sonrası Z.Ç.’ye yardım ettiği belirtilen A.T. (63) de tutuklandı. Diğer iki şüpheli K.İ. (28) ve T.İ. (27) ise adli kontrol şartıyla salıverildi ve bu kişilere yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

    Şüpheli Z.Ç. Saklandığı Yerde Yakalandı

    Z.Ç., olayın ardından kaçak durumda bulunuyordu. Selimiye Mahallesi’nde saklandığı tespit edilen şüpheli, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sayesinde yakalandı. Gözaltına alınan Z.Ç.’nin adli işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği bildirildi.

    Marmaris’teki olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, yeni delillerin dosyaya eklenebileceği öğrenildi.