Bodrum'da ikamet eden Yeliz Yeşilmen, ünlü isimlere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunun ardından basında çıkan yanlış haberlere tepki gösterdi. Gözaltına alınan kişinin isminin Yeliz Yeşilçimen olduğunu belirten Yeşilmen, kendisine ait bilgilerin yanlış bir şekilde yayımlandığını ifade etti.

İsim Benzerliği Sorunu

Yeşilmen, “Ben Yeliz Yeşilmen'im. Operasyonda gözaltına alınan kişi ise Yeliz Yeşilçimen'dir. Ancak bazı medya organları, isim doğrulamasını yapmadan benim ismimi kullanarak yanılgıya yol açmıştır” şeklinde konuştu. Bu durumun sadece basit bir hata olmadığını vurgulayan Yeşilmen, kendisi ve itibarına yönelik doğrudan bir saldırı olduğunu dile getirdi.

Hukuki süreç başlatacağını ifade eden Yeşilmen, “Hakkımda gerçeğe aykırı yayın yapan tüm kişi ve kuruluşlarla ilgili hukuki haklarımı kullanacağım. Bu süreci avukatlarım takip edecek” dedi.

Eşi iş adamı Ali Uğur Akbaş da, eşinin tatilde olduğunu ve yarın Türkiye'ye döneceğini belirterek yaşanan olayın tamamen isim benzerliğinden kaynaklandığını dile getirdi. Akbaş, “Bu tür bir durumun yaşanmasını kınıyorum. Yanlışlıkla Yeliz Yeşilçimen yerine Yeliz Yeşilmen yazılmıştır. Konuyla ilgili gerekli hukuk sürecini başlatmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı