Yalçın Koşukavak'tan Bodrum FK Maçı Değerlendirmesi

Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bodrum FK maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Maçın sonucunu değerlendiren Koşukavak, “Üçüncü bölgede eksiğimiz var. Burada skoru üretemiyoruz. Pozisyon yakalıyoruz ama değerlendiremiyoruz” ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Muğlaspor, deplasmanda Bodrum FK ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Koşukavak, “İki takımı da tebrik ediyorum. Özellikle bu sıcak havada, her iki takımın da 10 kişi kalmasıyla zor bir maç oldu. Her iki taraf da kazanmak istiyordu” dedi.

Kırılma Anlarını Değerlendirdi

Koşukavak, maçın kırılma noktalarına da değinerek, “İlk 20 dakikada iyi başladık. 9. dakikada net bir gol fırsatı kaçırdık. Eğer o golü atabilseydik, rakibi daha rahat yakalayabilirdik” diye konuştu.

3 Puan Hedefi

Takımın durumunu da değerlendiren Koşukavak, “En kısa zamanda 3 puana ihtiyacımız var. Üç maçtır deplasmanda oynuyoruz ve henüz ev sahibi olamadık. İnşallah 3 puanı alacağız” dedi.

10 Kişi Oynamak Zor

Son olarak, kırmızı kartlara değinen Koşukavak, “10 kişi oynamak kolay değil. Oyun genelinde pozisyonlar kısıtlıydı. Ancak rakipten bir oyuncunun da kırmızı kart görmesiyle denge sağlandı” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AJANS