Vefarengi Topluluğu, Elazığ’da Yalnız Yaşayan Bir Kadına Destekte Bulundu

Elazığ’da Vefarengi topluluğu, yalnız yaşayan Hanım Öztürk’ü ziyaret ederek evinde temizlik yaptı ve gıda yardımı sundu. Gönüllüler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaşlı kadının mutlu olmasını sağladı. Topluluk üyeleri, birliktelik ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Elazığ'da Vefarengi topluluğu, yalnız yaşayan Hanım Öztürk'ü ziyaret ederek evinde

Elazığ’da Gönüllü Ekip, Yaşlı Kadının Yalnızlığını Paylaştı

Elazığ’da, Vefarengi adıyla bilinen gönüllü topluluk, yalnız yaşayan yaşlı bir kadını evinde ziyaret ederek yardımda bulundu.

Ev Temizliği ve Gıda Yardımı

Yeni Mahalle’de ikamet eden Hanım Öztürk’ü ziyaret eden ekip, yaşlı kadının evini temizleme, halılarını silkeleme, sobasını kaldırma ve dolabını düzenleme gibi işlemleri gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, çeşitli temel gıda ürünleri de kendisine teslim edildi.

Gönüllüler Duygularını Paylaştı

Topluluğun aktif gönüllülerinden ve Fırat Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Deniz Arslan, “Vefarengi ailesi olarak burada, teyzemizin gönlünü kazanmak için bulunuyoruz. Sadece ev temizliğiyle kalmıyor, pek çok yardımda bulunuyoruz. Bu toplulukta yer almak benim için gurur verici. Teyzemiz ziyaretimizden çok mutlu oldu. Onu sürekli ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kurucudan Anlamlı Açıklamalar

Vefarengi topluluğunun kurucusu Furkan Sönmez ise, gerçekleştirilen çalışmanın amacını şu şekilde açıkladı: “Bugün sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, Yeni Mahalle’de yaşayan yalnız bir kadının evini temizlemek amacıyla buradayız. Gençler olarak, yalnız yaşayan bireylere destek olmak bizim için önemli bir sorumluluk. Bu nedenle, teyzemizin evini temizleyerek ona yardımcı olduk.”