Bolu Kartalkaya’da meydana gelen otel yangını, 73 canın hayatını kaybetmesine neden olurken, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Bu elim olayda ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal’ın da kızı Lina’nın arkadaşı Elif’i kaybettiği ortaya çıktı.
Zuhal Topal’dan Yürek Burkan Sözler
Zuhal Topal, sosyal medya hesabından kızı ve Elif’in bir fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi. “Ah pırlanta kalpli Elifçiğim, ah dünya tatlısı çocuğum…” sözleriyle başlayan mesajında, Elif ve ailesinin yanı sıra yangında hayatını kaybedenler için üzüntüsünü ifade etti. Paylaşımında, olayın sorumlularına yönelik sert eleştirilerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Rabbim, bu facianın sorumlularını hem bu dünyada hem ahirette cezalandırsın. Allah’ım yakınlarını kaybeden herkese bu tarifsiz acıya dayanma gücü versin. Cennette huzur içinde uyuyun…”
Takipçilerden Destek Mesajları Yağdı
Topal’ın paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından yorumlandı. Takipçileri, “Yarım kalan hikayeler”, “Küçücük çocuklarımız için içimiz yanıyor” ve “Sebep olanların yanına kalmasın” gibi mesajlarla acısını paylaştı.

Facianın Ardından Soruşturma Başlatıldı
Yangının ardından başlatılan soruşturma sürerken, ihmaller zincirinin bir faciaya dönüşmesi kamuoyunda büyük tepki çekti. Olayla ilgili sorumluların en kısa sürede adalet önünde hesap vermesi bekleniyor.
Türkiye’nin yüreğini yakan bu olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.