Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Turgutlu’daki Fırınlarda Gramaj ve Fiyat Denetimleri Yapıldı

    Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentteki fırınlarda gramaj ve fiyat kontrolleri gerçekleştirdi. 46 fırında yapılan denetimlerde düşük gramajla satış yapan bir işletmeye ceza kesildi. Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, denetimlerin haksız rekabeti önlemek için devam edeceğini belirtti.

    Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentteki fırınlarda gramaj ve fiyat kontrolleri

    Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü, şehir genelindeki fırınlarda gramaj ve fiyat denetimleri gerçekleştirdiklerini duyurdu. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontroller, geçtiğimiz gün, 46 fırında Ramazan pide ve ekmekleri üzerinde yapıldı. Bu denetimlerde, yasalara aykırı bir şekilde düşük gramajda satış yapan bir işyerine cezai işlem uygulandı.

    Ekiplerin çalışma süreçlerini değerlendiren Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Fırınlarda gerçekleştirdiğimiz kontroller, koordineli bir şekilde devam ediyor. Ramazan pideleri ve ekmeklerin gramaj ve fiyatlarının denetimini sağlamak amacıyla, uygun olmayan gramajda satış yapan bir esnafa yasal çerçevede yaptırım uyguladık. Amacımız, vatandaşlarımızı mağdur etmemek ve esnaf arasında haksız rekabetin önüne geçmektir. Denetimlerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.