Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Turgutlu’da Tır ile Otomobilin Çarpışması Sonucu Bir Sürücü Hayatını Kaybetti

    Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada 40 yaşındaki otomobil sürücüsü Mesut Göbekli, tırla çarpıştıktan sonra ağır yaralandı. Hastanede tüm çabalara rağmen yaşamını yitiren Göbekli’nin cenazesi, Derbent Camiinde kılınacak namazın ardından defnedilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada 40 yaşındaki otomobil sürücüsü

    **Turgutlu’da Feci Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti**

    Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, otomobil sürücüsü Mesut Göbekli (40) aldığı yaralar nedeniyle hastanede yaşamını yitirdi.

    Kaza Anı ve Yaralanmalar

    Olay, dün akşam saat 23.30 civarında yaşandı. Mesut Göbekli’nin kullandığı otomobil, yem fabrikasından karayoluna çıkan bir tıra çarptı. Ahmet B. yönetimindeki tıra çarpan otomobilin ön kısmı ağır hasar gördü. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Göbekli, sıkıştığı araç içinde büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından uzun çabalar sonucunda kurtarılan Göbekli, sağlık ekiplerine teslim edilerek hemen Turgutlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

    Tedavi Süreci ve Vefat

    Hastanede acil müdahalelere tabi tutulan Mesut Göbekli, tüm çabalara rağmen maalesef kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayın ardından kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisi de edinildi.

    Yaralanan Göbekli’nin cenaze işlemleri hızla başlatıldı. Bugün Derbent Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak ve ardından Derbent Kabristanlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

    Kazanın ardından Turgutlu’da büyük bir üzüntü yaşanırken, sürücünün ani vefatı çevresindekileri derinden etkiledi.