Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 11 öğrencinin yaralandığı silahlı saldırının şüphelisiyle ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı. Saldırı, bugün sabah saat 07.59 sıralarında Albayrak Mahallesi‘nde bulunan Niyazi Üzmez Mesleki ve Teknik Lisesi ile Turgutlu Hasan Ferdi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi çevresinde gerçekleşti.
Saldırının detayları
Edinilen bilgilere göre, elinde pompalı tüfekle okul önüne gelen şüpheli, burada ateş açarak 11 yaralıya sebep oldu. Yaralılardan 2'sinin durumu kritik olarak ifade ediliyor. Olayın hemen ardından yakalanan 2011 doğumlu Halil Orhan, gözaltına alındı.
Saldırganın rahat tavırları
Yeni güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırganın elindeki pompalı tüfeği kontrol ederek yolda ilerlediği dikkat çekiyor. Şüphelinin, yürüyüşü sırasında silahını rahat bir şekilde tutarak yoluna devam ettiği görüntülere yansıdı. Bu durum, olayın ciddiyetini artıran bir unsur olarak öne çıkıyor.

Olayın ardından güvenlik güçleri, çevredeki güvenlik önlemlerini artırdı ve soruşturma başlatıldı. Turgutlu'daki bu silahlı saldırı, toplumda büyük bir infial yarattı.





