Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Trabzon’da Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi için Kura Çekimleri Devam Ediyor

    Trabzon Ortahisar Belediyesi, Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında daire belirleme kura çekimlerinin üçüncüsünü gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Kaya, projede kararlılık vurgusu yaparak hak sahiplerine desteklerinin süreceğini belirtti. Kura sonrası dairelerin sahibi olan hak sahiplerine hayırlı olsun diledi.

    Trabzon Ortahisar Belediyesi, Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında daire belirleme

    Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, Çağlayan Mahallesi’nde yürütülen Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi için dairelerin hak sahiplerine dağıtılmasına yönelik kura çekimleri sürüyor.

    Üçüncü kez düzenlenen kura törenine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ORKENT Genel Müdürü Can İhsan Bozbaş, ORKENT Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Çebi ve çok sayıda hak sahibi katıldı. Bu kura çekimleri sayesinde hak sahipleri, alacakları daireleri belirlemekte ve akabinde sözleşmeler imzalamakta.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan KİPTAŞ ile işbirliği içerisinde yürütülen proje hakkında bilgi veren Başkan Kaya, “İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve KİPTAŞ, projeye tam destek vermektedir. Projenin yürütülmesi konusunda kararlıyız, bu durumlardan dolayı endişeler taşımayın. Projenin tamamlanması benim için özel bir değer taşıyor, oranın gelişmesine katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

    Başkan Kaya, Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin aşamalı olarak devam edeceğini belirtti. “Şu an için herhangi bir problemin bulunmadığını söyleyebilirim. İnşallah Mayıs veya Haziran aylarında yıkım ve inşaat işlemlerine başlayacağız. Bu süreçte hiç kimsenin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. Proje, Türkiye’de benzeri olmayan bir özelliği barındırıyor çünkü genelde kentsel dönüşümlerde masrafların bir kısmını vatandaş karşılar; ancak bizim projemiz tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte. Hep birlikte bu projeyi tamamlamak için destek olmalıyız” dedi.

    Yapılan kura ile hak sahiplerinin daireleri belirlenirken, ORKENT Genel Müdürü Can İhsan Bozbaş da hak sahiplerine ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti ve diğer hak sahiplerinin grup halinde davet edilerek sözleşmelerin imzalanacağını açıkladı.