Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü kıyısındaki bir plajda meydana gelen kavgada 6 kişi darp edilerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kavga anlarına ait görüntüler de sosyal medya ortamında paylaşıldı.
OLAYIN GEÇMİŞİ
İddialara göre, Karaburun plajında, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü plaj çalışanları ile yüzmek için gelen bir grup arasında çatışma başladı. Durumun ciddiyetini anlayan çevredekiler, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olayda yaralananlar arasında 2’sinin 18 yaşından küçük olduğu toplam 6 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
KAVGA ANLARI KAYDEDİLDİ
Kavga sırasında yaşananlara ilişkin cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada yer buldu. İlgili görüntülerde, plajda bulunan insanların şaşkın bakışları arasında göl kenarından kaçmaya çalışan bir kişi, çelme takıldıktan sonra yere düşerek yumruklarla darp edilmekte. Bu anların sosyal medyada yayılması, olayın ciddiyetini artırıyor.
YETKİLİLERİN AÇIKLAMASI
Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından başlatılan tahkikat sürmektedir. Herkesin merakla beklediği olayın detayları ise yapılan incelemeler sonucunda netlik kazanacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı