Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 17 Yeni İş Makinesi ile Makine Parkını Güçlendirdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 17 yeni iş makinesiyle makine parkını güçlendirdi. Törene katılan Başkan Ahmet Metin Genç, parkın sayısını 119’a çıkardıklarını belirterek, yatırımların toplam maliyetinin 160 milyon lirayı bulduğunu ifade etti.

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 17 yeni iş makinesiyle makine parkını güçlendirdi.

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yeni iş makineleri törenle hizmete girdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, makine parkına eklenen 17 yeni iş makinesi için düzenlenen törenle bu araçları hizmete sundu. Tören, Yalıncak Ek Hizmet Binası yerleşkesinde gerçekleştirildi.

    Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, ilçe belediye başkanları, siyasi görüş sahipleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve belediye çalışanları da katılım sağladı.

    Başkan Genç: “Hizmetlerimizi güçlendiriyoruz”

    Açılışta bir konuşma yapan Başkan Ahmet Metin Genç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ekonomisi yüksek olan iş makinelerimizi yeniliyor ve hizmet ağımızı güçlendiriyoruz. Altyapı ve yol hizmetlerimize önemli katkılar sağlayacak projeler gerçekleştirmekteyiz. Geçtiğimiz yıl 104 milyon lira maliyetle 18 yeni iş makinasını filomuza kazandırdık. Böylece makine parkımızı 84’ten 102’ye çıkardık. Bugün de eklediğimiz 17 yeni iş makinesi ile toplamda 119’a ulaştık. Göreve başladığımızda makine parkımızın kapasitesini yüzde 41 oranında artırmış olduk. Ayrıca, bu teslimatla birlikte toplamda 160 milyon lira değerinde yeni bir finansman kaynağını devreye almış olduk.” dedi.

    Törende yapılan konuşmaların ardından, dualar eşliğinde yeni iş makineleri hizmete alındı.