Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tokat’ta Feci Trafik Kazasında 3 Yaşındaki Meryem Ahsen Alp Hayatını Kaybetti, 4 Aylık Hamile Kadın Bebeğini Kaybetti

    Tokat’ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 yaşındaki Meryem Ahsen Alp hayatını kaybetti. Kazada, 4 aylık hamile S.A. da bebeğini kaybetti. Otomobil ve taksi çarpıştı, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Tokat’ta Trajik Trafik Kazası: 3 Yaşındaki Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti

    Tokat’ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, 3 yaşındaki Meryem Ahsen Alp yaşamını yitirdi. Aynı zamanda 4 aylık hamile bir kadının da karnındaki bebeğini kaybetmesi, olayın acısını artırdı.

    Kaza Anında Neler Oldu?

    Edinilen bilgilere göre, M.K. yönetimindeki 34 DB 1560 plakalı otomobil, Koçak köyü yönünden Erbaa istikametine doğru ilerlerken, 15 Temmuz Şehit Birol Yavuz Caddesi’nde aniden manevra yaptı. Bu esnada, karşı yönden gelen M.Y. idaresindeki 60 T 0900 plakalı Fiat marka ticari taksi ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle, otomobilde bulunan küçük Meryem hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

    Kazada, araçta bulunan M.K. ile diğer yolcular A.E. ve S.A. ile ticari taksi şoförü M.Y. ve yolcu G.Ö. yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları hızlı bir şekilde Erbaa Devlet Hastanesi’ne taşıdı. Yaralı S.A.’nın hamile olduğu ve kazanın ardından bebeğini kaybettiği bildirildi.

    Güvenlik Kameraları Olaya Tanıklık Etti

    Feci kaza, çevrede bulunan bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

    Bu acı olay, bölgedeki sürücüleri ve vatandaşları derinden üzdü. Yolda güvenliğin artırılması gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.