Tokat Belediyesi’nden Mahalle Ziyaretleri
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, gece geç saatlerde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle projeleri yerinde inceledi ve hem muhtarların hem de vatandaşların taleplerine kulak verdi.
Gece Gezinmeleri
Başkan Yazıcıoğlu, başkan yardımcıları ile teknik birim müdürlerini yanına alarak Semerkand ve Gülbaharhatun mahallelerinde incelemelerde bulundu. Ziyaretler sırasında her iki mahallenin muhtarları Ferit Yılmaz ve Ömer Arslan, Başkan Yazıcıoğlu’na eşlik etti. Saat 02.00’ye kadar süren bu gezilerde, Başkan Yazıcıoğlu, her iki mahalleyi tek tek gezerek projelerin ilerlemesini gözlemledi. Mahalle halkının günlük yaşamını kolaylaştırmaya yönelik altyapı ve çevre düzenlemeleri ile yol çalışmaları hakkında notlar alarak, muhtarların taleplerini dinledi.
Hizmette Süreklilik Vurgusu
Tokat Belediyesi olarak her an sahada olduklarını belirten Başkan Yazıcıoğlu, “Hizmetlerimiz mesai saatleriyle sınırlı değil. Tokat’a hizmet etmek, gündüz ve gece demeden her mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde görmek bizim sorumluluğumuz. Üretken belediyecilik anlayışımız gereğince, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak her projeyi yakından takip ediyoruz. Mahalle gezilerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımıza kısa süre içinde başlayacağız. Her mahallede, her saat Tokat için sahada olmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

