Başkan Kul, Özel Öğrencilerle Bir Araya Gelerek Sevgi Dolu Anlar Yaşadı
Samsun’un Terme ilçesinde, Belediye Başkanı Şenol Kul, engelli bireylerin eğitim aldığı okula anlamlı bir ziyarette bulundu. Kul, özel öğrencilerin her birinin benzersiz bir dünya yarattığını ve onlara sevgiyi aşılayarak hangi başarıların elde edilebileceğini görmenin umut verici olduğunu dile getirdi.
Başkan Şenol Kul, annesi Mukaddes Kul’un ismini taşıyan Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan Nisanur ve Elif Sena ile okul müdürü Ümit Aksu ve öğretmenlerini belediye binasında misafir etti. Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen bu buluşmanın duygusal etkisi, Kul’u derinden etkiledi.
Öğrencilerin Gülüşleri Kalpleri Isıttı
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Kul, “Bugün, annemin adının verildiği okulun değerli öğrencileri Nisanur ve Elif Sena’yı belediyede görmek benim için büyük bir anlam taşıyordu. Onların içten gülüşleri, ruhlarımızı aydınlattı. Engelliler Haftası münasebetiyle bu özel çocuklarla bir araya gelmek, bizim için farkındalığımızı artırdı. Bu bireylerin hepsinin kendi özgün dünyaları var ve onlara sevgiyle destek verdiğimizde nelerin mümkün olduğunu gözlemlemek bizlere umut aşılıyor” dedi.
Başkan Kul, öğrencilere, okul müdürü Ümit Aksu ve tüm öğretmenlere şükranlarını iletti. Terme Belediyesi olarak, özel gereksinimi olan bireylerin her zaman yanında olmayı ve onların yaşam kalitelerini artırmak için çalışma gayretine devam edeceklerinin altını çizdi.