Survivor AllStar'da Nagihan yarışmada karşı takımda yeralan Sahra'yı dövdü. Acun Ilıcalı bu durumu ada konseyinde dile getirdi. Tv 8'de Acun Ilıcalı'nın sunumu ile gerçekleşen yarışma hayranlıkla izleniyor. Her bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitleyen program her bölümünde yeni gelişmeler ile izleyicileri şaşırtıyor.

Nagihan 2022 yılında da Sahra ile arasında tartışmalar yaşandığını. Nagihan’ın özel hayat üzerinden Sahra ile arasında tartışma yaşandığını anlattı.

Ada konseyinde Acun Ilıcalı Nagihan ve Sahra arasında yaşanan kavgada özel hayat ve kötü sözlerin olduğu için seyircilere izletmediğini söyledi.

Survivor 2024 All Star'da yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım ifşa oldu! Nagihan'ın konseydeki şok gözyaşları! Nagihan'ın suçu ne? Diskalifiye mi olacak yoksa ödül ya da oyun cezası mı alacak?

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.