Süleymanpaşa’da Uyuşturucu Operasyonunda 1.15 Milyon TL Değerinde Madde Ele Geçirildi, İki Şahıs Tutuklandı

Süleymanpaşa’da düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 1 milyon 150 bin TL olan 600 gram metamfetamin ve 50 gram kokain ele geçirildi. İki kişi uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklandı. Tekirdağ Emniyeti, mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Uyuşturucu Operasyonu Detayları

Süleymanpaşa ilçesinde durdurulan iki araçta piyasa değeri 1 milyon 150 bin TL olan uyuşturucu ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

Narkotik Birimlerinden Başarılı Operasyon

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nün narkotik birimlerince Süleymanpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde iki araca yönelik yapılan operasyonda; piyasa değeri yaklaşık 900 bin TL olan 600 gram metamfetamin ile yaklaşık 250 bin TL değerinde 50 gram kokain maddesi ele geçirildi.

Tutuklama ve Süreklilik Mesajı

Operasyon neticesinde 2 şahıs, uyuşturucu madde ticaretinden adli makamlarca tutuklandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Tekirdağ’da gençleri zehirleyen sokak çetelerine ve ilde uyuşturucu madde sevkiyatı yapmaya çalışanlara yönelik operasyonların devam edeceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı