Ayşe Tokyaz’ın Ölümünün Ardından Üzücü Gelişmeler
Küçükçekmece’de öldürülen ve cesedi valizin içinde Eyüpsultan’da yol kenarına atılan Ayşe Tokyaz’ın öldürülmeden önceki videosu ortaya çıktı.
Son Video Kardeşi Tarafından Paylaşıldı
Ayşe Tokyaz’ın son videosunu kardeşi Esra Tokyaz, kendi sosyal medya hesabından “Nasıl da hissetmiş bebeğim melek olacağını” sözleriyle paylaştı. Bu üzcü gelişme, Tokyaz ailesi ve sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir etki yarattı.
Tokyaz’ın Duygusal Mesajı Dikkat Çekti
20 saniyelik videoda konuşan Ayşe Tokyaz, “Merhaba sevgili arkadaşlar. Bu video ömrüm boyunca sizlere armağan olsun. Bir gün ölürsem bu videoyu sevdiklerime anlatın. Hepinizi çok seviyorum ama hakkımı helal etmediğim birkaç insan var” ifadelerini kullandı. Ayşe Tokyaz’ın bu sözleri, cinayetin ardındaki gizemi daha da derinleştirirken, izleyenlerde derin bir üzüntü yarattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı