Süleymanpaşa’da Pastanede Yangın: Çıkış Nedeni Elektrik Panosu Oldu

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan 5 katlı Şar Pastanesi’nde dün çıkan yangının kaynağının asansör kapısının elektrik panosu olduğu belirlendi. Yangın, hızlı müdahele ile kontrol altına alındı. Olay sonrası inceleme başlatıldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Tekirdağ’da Yangın Paniği

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 5 katlı bir pastanede meydana gelen yangın, asansör kapısındaki elektrik panosundan kaynaklandığı belirlendi.

Olay, dün öğle saatlerinde Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Şar Pastanesi’nde gerçekleşti. Yangın, üst katlarda başlayarak hızla binanın çatısını sararken, çevredeki insanların büyük bir panik yaşamasına sebep oldu. Mahalle sakinleri ve iş yerleri sahipleri, durumu görmek için hemen dışarı çıkarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve polisi hızlıca sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahalede bulunarak durumu kontrol altına almayı başardı.

Yangının Nedenine Dair İnceleme Başlatıldı

Yangının nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, alevlerin asansör kapısının elektrik panosundan kaynaklandığı tespit edildi. Yangın sonrası binada ciddi hasar meydana geldi.



Hollanda'da koalisyon hükümetinin çökmesinin ardından seçimler 29 Ekim 2025'te yapılacak.
Sıradaki Haber Hollanda’da Koalisyon Hükümeti Çöktü, Erken Seçim Tarihi 29 Ekim Olarak Belirlendi