Manisa’nın Soma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Umut Er, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek kamu güvenliği, asayiş durumu ve vatandaşların talepleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, mahallelerin mevcut durumu, ihtiyaçları ve emniyet ile iş birliği konuları masaya yatırıldı.
Mahalle muhtarlarının, halk ile kamu kuruluşları arasında bir köprü işlevi üstlendiğini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Umut Er, “Her bir mahallenin nabzını en iyi olarak tutanlar muhtarlarımızdır. Onların sahip olduğu bilgi ve tecrübeler, bizim için sahadaki en değerli kaynaklardır. Güvenli bir Soma oluşturmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Muhtarlar, Emniyet Müdürü Er’in gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetlerini belirterek, mahallelerinde karşılaştıkları problemler, vatandaş talepleri ve güvenlik öncelikleri hakkında bilgi sundular.
Bu ziyaretlerin, mahallelerdeki güven ve huzur ortamını güçlendirmek için kritik bir adım olduğunu vurgulayan yetkililer, yerel yönetimle kolluk kuvvetleri arasındaki bu yakın iletişimin, sosyal dayanışma ve güven algısını artırma konusunda büyük fayda sağladığını bildirdiler.