### Kayseri’de Otoparkta Skandal: 5 Araç Lastiği Kesildi
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen ilginç olay, vatandaşları şaşkına çevirdi. Kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, bir otoparkta park halindeki 5 otomobilin lastiklerini bıçakla kesti. Olay sonrası, polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için kapsamlı bir araştırma başlattı.
### Olayın Detayları ve İlk Tepkiler
Edinilen bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Demokrasi Mahallesi Yuvam Sokak’ta bulunan iki binanın ortak kullandığı otoparkta aniden yaşanan bu olay, bölge sakinlerinin dikkatini çekti. Olayın fark edilmesi üzerine, vatandaşlar hemen emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araçlar üzerinde detaylı inceleme gerçekleştirirken, kaçan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir operasyon başlattı.
### Yönetici’nin Çarpıcı Açıklamaları
Otoparkın bulunduğu binanın yöneticisi A.N., olaya dair yaptığı açıklamada, “5 otomobilin lastiklerinin kesildiğini tespit ettik. Şahıslar hala belirlenmedi. Biz de polis çağırdık. Bu, ilk kez yaşanan bir durum değil; daha önce de benzer olaylarla karşılaştık. Bizim mülkümüz aslında devletin malı; bunun zarar görmesi, ihanetle eşdeğerdir. Bu tür eylemlerle neyi amaçladıklarını anlayamıyoruz. İnsanlar, zor şartlarla kazandıkları varlıklarına zarar verilmesini hak etmiyorlar,” ifadelerini kullandı.
Bu olay, Kayseri’de güvenliğin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. Olayla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.


