Siverek’te silahlı çatışmaya karışan zanlı yaralı olarak yakalandı

1 Min Read

Şanlıurfa’da Silahlı Çatışma: Bir Zanlı Yaralı Olarak Yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, çeşitli suçlardan aranan bir şahıs, polisin devreye girmesi sonrası girdiği silahlı çatışmanın ardından yaralı olarak ele geçirildi.

Olay, dün gece geç saatlerde, Kale Mahallesi Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarı çevresinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, R.Ç. isimli zanlının araca yönelik durdurma işlemi sırasında, polise silahla ateş açarak karşılık verdiği öğrenildi. Ani gelişen olayda, kaçmaya çalışan R.Ç., polis ekiplerinin lastiklerine ateş etmesiyle durduruldu.

Zanlı Kaçmaya Çalıştı, Ancak…

Polislere ateş açmaya devam eden R.Ç., daha sonra yakındaki bir evin içine girerek burada saklanmaya çalıştı. Ancak güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrılarına silahlı yanıt vermesi, durumu daha da gergin hale getirdi. Özel harekât ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda zanlı, yaralı bir şekilde yakalandı.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan R.Ç., güvenlik önlemleri eşliğinde Siverek Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ve burada tedavi altına alındı.

Olayla alakalı olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version