Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sivasspor, 17 Eylül 1967’deki Trajik Olayda Hayatını Kaybeden Taraftarlarını Andı

    17 Eylül 1967’de gerçekleşen Kayserispor-Sivasspor maçında hayatını kaybeden 43 Sivasspor taraftarı, 58. yıl dönümünde unutulmadı. Sivasspor yöneticileri ve oyuncuları, kabirleri ziyaret ederek dua etti. Kulüp, sosyal medya üzerinden de başsağlığı mesajı paylaştı.

    17 Eylül 1967'de gerçekleşen Kayserispor-Sivasspor maçında hayatını kaybeden 43 Sivasspor

    Kayserispor-Sivasspor Maçında Hayatını Kaybedenler Anıldı

    1967 yılının 17 Eylül tarihinde gerçekleştirilen ve Türk futbol tarihinin en acı anlarından biri olarak hatırlanan Kayserispor-Sivasspor müsabakasında vefat eden 43 Sivasspor taraftarı, olayın 58. yıl dönümünde saygı ve sevgiyle anıldı.

    Mezarlık Ziyareti ve Dualar

    Bu anlamlı günde Sivasspor Asbaşkanı Ahmet Fatih Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Sönmez, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, Sportif Direktör Yakup Ateş, futbolcular Bekir Turaç Böke ve Özkan Yiğiter ile eski futbolcu Selahattin Elbay birlikte Yukarı Tekke Mezarlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ebediyete intikal eden taraftarlar ve eski başkan Osman Seçilmiş için dualar edildi.

    Sivasspor Kulübü’nden Taziye Mesajı

    Sivasspor Kulübü de sosyal medya üzerinden, “Hayatını kaybeden tüm taraftarlarımız için Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” şeklindeki mesajını paylaşarak kayıplarını andı. Bu mesaj, kulübün vefalı duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.