Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: “Sakarya’da Kazanmak İçin Ne Gerekirse Yapacağız”

    Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sakaryaspor ile yapacakları maça yönelik, takım olarak kazanma kararlılığında olduklarını vurguladı. Altıparmak, lige uyum sağladıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Maçın heyecan verici geçeceğini düşündüğünü de ekledi.

    Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sakaryaspor ile yapacakları

    Amed Sportif Faaliyetler, Sakaryaspor Maçına Hazırlanıyor

    Amed Sportif Faaliyetler’in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ligdeki Sakaryaspor karşılaşması öncesinde, “Sakarya’da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

    21 Eylül Pazar günü Trendyol 1. Lig’in 6. haftası kapsamında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetler, maç hazırlıklarının bir kısmını basına açık olarak gerçekleştirdi. Şehmus Özer Tesisleri’nde, teknik direktör Altıparmak’ın yönetiminde futbolcular, pas çalışmaları ve şut antrenmanları yaptıktan sonra çift kale maç yaptı.

    Antrenman Öncesi Açıklamalar

    Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Altıparmak, 5 haftalık bir serinin sona erdiğini belirtti. Milli takım arası da dahil olmak üzere, ilk iki maçtan sonra son haftalarda kazandıkları galibiyetlerin devam etmesinin çok mühim olduğuna değinen Altıparmak, güçlü rakiplerle karşılaşmaya başladıkları görüşünü dile getirdi.

    Altıparmak, rakip takımların oyun sistemlerinin yavaş yavaş oturmaya başladığını kaydetti. “Bizim takımda da antrenman eksikliği yaşayan, yeni katılan çok sayıda oyuncu var. Onların katılımıyla ligimiz artık yavaş yavaş hareketleniyor. Özellikle bu hafta milli takım arası ve sonraki süreçte tüm ekiplerin kadrolarını belirlemesiyle lig, tam anlamıyla başlamış olacak” diye konuştu.

    Sakaryaspor Maçı Hakkında

    Altıparmak, ekibinin bulunduğu konum itibarıyla hedefe yaklaştığını ve gelecek haftalarda kazanılacak puanlarla üst sıraları hedeflediklerini ifade etti. “Sezon sonunda şampiyonluk için mücadele edeceğiz, hedefimiz bu. Sakaryaspor, üst düzey oyunculara sahip bir takım. Ancak lig sürecinde tam anlamıyla toparlanamadılar. Yine de her zaman dikkatli olmalıyız çünkü tehlikeli bir rakip. Taraftarlarının stadyumu dolduracağına inanıyorum. Bu maçın oldukça keyifli geçmesini bekliyorum. Ancak, bizim amacımız her şartta kazanmak. Sakarya’da bunu başarmak için gerekli tüm gayreti göstereceğiz” dedi.