Siirt’te Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Vali Kızılkaya’nın Başkanlığında Yapıldı

Siirt’te gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında yapıldı. Toplantıda, terör ve organizede suçlarla mücadele, okul çevreleri ve trafik güvenliği gibi konular değerlendirildi.

Siirt'te gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Dr.

Siirt’te düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın liderliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, terörle mücadele, mali ve organize suçlar, uyuşturucu kaçakçılığı, düzensiz göç, trafik sorunları ve siber suçlarla ilgili alınacak önlemler masaya yatırıldı. Ayrıca, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okul çevrelerinde ve trafik güvenliği alanında yapılacak önlemler de değerlendirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, şehrin güvenliği için ilgili tüm birimlerin 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde çalıştığı vurgulandı.