Siirt Valisi, Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti
Siirt’in Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’na önemli bir ziyaret gerçekleştirerek, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ile bir araya geldi.
Ziyaret esnasında, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Özer de katılım gösterdi. Yapılan görüşmelerde, Siirt’in ekonomik durumu, yatırım imkanları, sanayi ve ticaret sahasındaki mevcut gelişmeler ile iş dünyasının karşılaştığı fırsatlar ve sıkıntılar ele alındı. Vali Kızılkaya, kenti kalkındırmaya yönelik yürütülen projeler, sanayi alt yapısının güçlendirilmesi ve özel sektör desteklemeleri ile ilgili bilgiler aktardı.
İş Birliği ve Ortak Projeler Vurgusu
Çalapkulu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kamu kurumları ile iş birliği içinde il ekonomisinin gelişimine katkı sağlama hedefinde olduklarını ifade etti. Ziyaretin sona ermesinin ardından, katılımcılar karşılıklı olarak iyi dileklerde bulunurken, Siirt ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacak ortak projeler için iş birliği yapma isteğini dile getirdiler.
SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DR. KEMAL KIZILKAYA, SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET EDEREK YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ FUAT ÖZGÜR ÇALAPKULU İLE BİR ARAYA GELDİ.
RİZE’NİN MURADİYE BELDESİNDE BİR VATANDAŞIN ÇOCUĞU İÇİN OKUTTUĞU MEVLİTTE YEDİKLERİ YEMEKTEN ZEHİRLENEN 94 KİŞİDEN 89’U TABURCU EDİLDİ.



