Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serik’te Çıkan Yangın, İkinci Katındaki Daireyi Kullanılamaz Hale Getirdi

Antalya’nın Serik ilçesindeki Belek’te bir bina yangınında ikinci katındaki daire kullanılamaz hale geldi. Evin sahibi Talha Sahil, yangında mutfak ve yatak odasının yanmasıyla birlikte paralar ve çeklerin de yandığını belirtti. Yangın, vatandaşların ihbarı sonrası kısa sürede kontrol altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek'te bir bina yangınında ikinci katındaki daire

Yangın Antalya’nın Serik İlçesinde Yaşandı

Antalya’nın Serik ilçesinde yer alan bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın, daireyi tamamen kullanılmaz hale getirdi. Yangın sırasında, mutfak ve yatak odasıyla birlikte bazı nakit paraların ve çeklerin de zarar gördüğü bildirildi.

Dumanlar İhbar Ettirdi

Belek’teki bir binanın ikinci katında meydana gelen yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Dumanları gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine iletti. Yangın esnasında binanın içinde bulunanlar, tereddütsüz bir şekilde kendi çabalarıyla dışarıya çıkmayı başardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın anında, ateşin sıçradığı dairede hiç kimsenin bulunmadığı, fakat yan dairede yaşayan altı kişinin başarılı bir şekilde binadan tahliye olduğu öğrenildi.

İnceleme Başlatıldı

Yangın sonrası, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı belirtildi. Yangın sonucunda evindeki çekler ve paralarla beraber birçok eşyası yanan Talha Sahil, “Evin elektrik tesisatı son derece zayıftı. Yangında mutfak ve yatak odası büyük zarar gördü. İçerideki çeklerimiz ve paramız da ateşte yok oldu. Ne kadar kaybettiğimizi bilmiyorum çünkü birikim yapıyorduk. Evin yanmasıyla ilgili bilgiyi emlakçımdan öğrendik,” diyerek yaşadığı durumu anlattı.