Serik Spor Teknik Direktörü Yuran’dan Maç Sonrası Değerlendirme
Serik Spor’un teknik patronu Sergey Yuran, Özbelsan Sivasspor ile oynanan ve 0-0’lık eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Maçın Performansı ve Sonucu
Yuran, “Gerçekten güzel ve kaliteli bir mücadeleydi, iki takım da galibiyet için sahada büyük bir çaba sarf etti” ifadelerini kullandı. Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında gerçekleşen bu zorlu maç sonrasında, Yuran, hem sonuçtan hem de oyundan memnun kaldıklarını vurguladı.
Özellikle, “Karşılıklı olarak hoş bir oyun sergilendi ve puan almayı başardık. Bizim için önemli olan kendi futbolumuzu sahaya yansıtabilmekti. Bazı kritik anlar yaşadık ama en önemli şey aldığımız puandı” şeklinde konuştu.
Milli Ara ve Oyuncuların Durumu
Şimdi milli araya gireceklerini belirten teknik direktör Yuran, “Oyuncularımızın dinlenmesi ve yenilenmesi gerekiyor. Bazı önemli isimlerimiz sahada yer almadı fakat biz elimizden gelenin en iyisini ortaya koyduk” dedi. Yuran, takımın geleceği için umutlu ve kararlı olduklarını ifade etti.