Maçta ilk düdük geldi ve karşılaşma başladı.
Maç Öncesi Kayserispor'un ilk 11'i: Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Hasan Ali, Ackah, Karimi, Mehmet Eray, Ramazan, Boa Morte, Bahoken.
Maç Öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Ndombele, Torreira, Tete, Mertens, Zaha, Halil.

Maç Öncesi Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Maç Öncesi Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira, sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, maçta görev yapamayacak.
GALATASARAY KAYSERİSPOR  MAÇI CANLI DİNLE

Galatasaray ile Kayserispor maçı TRT Radyo 1'den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1'in 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana frekanslarından yayında . Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TIKLA, GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇINI CANLI DİNLE

Maç Yayın Bilgileri

15 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, beIN Sports 1 kanalını takip edebilirler. Maç öncesinde taraftarlar, heyecanla maçın detaylarını araştırıyor. Galatasaray - Kayserispor maçı için beklenen soruların başında maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı geliyor.

Canlı Yayın Bilgileri

Maçı bedava ve HD canlı izle... Taraftarium24, A Spor, beIN Sports, Selçuk Sports, İnat TV, Justin TV, TOD TV...

beIN SPORTS Canlı Yayını

beIN Sports ile maçı bedava, şifresiz ve Full HD canlı izleyin...

Süper Lig, Trendyol 1. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi, EURO 2024 maçlarını izleme ekranlarına ulaşmak ve seyir zevkine doymak için şu linklere tıklayarak istediğiniz maçı canlı, şifresiz ve donmadan seyredebilirsiniz. Şimdiden tuttuğunuz takım için başarılar ve iyi seyirler dileriz.