İhale Süreci ve Çalışmalar

Şehzadeler Belediyesi, 67 mahallesinde bozulan yol ve kaldırımların onarılması amacıyla önemli bir adım attı. 13 firmanın katılım gösterdiği ihale ile yaz aylarında bakım ve tadilat işlerinin yapılması planlanıyor.

Ulaşım konforunu artırmak ve kent estetiğini yeniden sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek bu çalışma, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor. İhale sürecinin değerlendirme aşamasında olduğu belirtilirken, çalışmaların kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin kendi üretimi olan taşların kullanılacağı ifade ediliyor. Bu sayede hem maliyetlerin düşürülmesi hem de belediye kaynaklarının etkin kullanılması amaçlanıyor. Yaz boyunca sürecek çalışmalarla mahallelerde yoğun bir mesai harcanacağı aktarılıyor.

Başkan Şimşek'in Açıklamaları

Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde farklı kurumların gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında bozulan yol ve kaldırımları hızla onarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Yapılacak bu çalışma ile hizmet kapasitemizi yaklaşık üç katına çıkarıyoruz. 67 mahallemizin tamamını kapsayan bu çalışma ile vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kendi üretimimiz olan taşları kullanarak hem kaliteli hem de ekonomik bir hizmet sunacağız. Yaz boyunca sahada yoğun bir çalışma yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı