Şehzadeler Belediyesi, tarımın önemli merkezleri olan Veziroğlu ve Yeniköy mahallelerinde toplam 20,2 kilometrelik ova yolunda bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hakan Şimşek, ilçe genelindeki hedefin, sezon başından itibaren belirlenen 350 kilometre yolun yüzde 80'inden fazlasının tamamlandığını açıkladı.
Devam Eden Çalışmalar
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ova yollarında yürütülen düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şimşek, Başkan Yardımcısı Mehmet Gökhan Duymuş ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında, iki mahallede yapılan yol düzenlemeleri hakkında ekiplerden bilgi aldı. Yapılan çalışmalarda, Veziroğlu ve Yeniköy mahallelerinde 2,9 kilometre yol düzenlemesi ve 17,3 kilometre malzemeli bakım gerçekleştirilirken, toplamda 7 bin 120 ton malzeme kullanıldığı ve 356 kamyon malzeme taşındığı belirtildi.

Geniş Kapsamlı Proje
Şehzadeler Belediyesi, sezon başından itibaren ilçeye bağlı 27 mahallede toplamda 149 kilometre ova yolunda greyderle düzenleme çalışması yaptı. Ayrıca, 18 mahallede toplam 146,4 kilometre yolda malzemeli bakım uygulandı. Bu çalışmalar kapsamında, toplam 102 bin 460 ton malzeme kullanıldığı ifade edildi.
Başkan Hakan Şimşek, 350 kilometrelik ova yolu düzenleme hedefine emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayarak, çalışmaların kasım ayının ilk haftasına kadar devam edeceğini söyledi. Şimşek, hedeflerine ulaşacaklarını ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.






