Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, Bingöl’deki kahramanlığının 14. yılında Salihli’de anıldı

1 Min Read

Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, Şehadetinin 14. Yılında Anıldı

Bingöl’de 2011 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, şehadetinin 14. yıl dönümünde memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde bir araya gelen vatandaşlarla dualarla anıldı.

Şehidin Ailesine Destek Ziyareti

2011 yılında Ankara’dan Van’a mahkum taşıyan cezaevi aracının Bingöl yakınlarında devrilmesi sonucunda hayatını kaybeden Uzman Çavuş Erdoğan Kayar’ın ailesi, Yörük Mahallesi’nde Kaymakam Ali Güldoğan tarafından ziyaret edildi. Bu ziyarette, Kaymakam Güldoğan, şehidin eşi Latife Kayar ile samimi bir şekilde sohbet ederek, devletin her daim şehit ailelerinin yanında durduğunu ifade etti.

Kaymakam Güldoğan, “Devletimiz, şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerin her zaman yanındadır. Aziz şehidimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” açıklamasında bulundu.

Ziyarete, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Hasan Karasoy ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz da katıldı. Ziyaretin ardından okunan dualarla anma etkinliği sona erdi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version